A_C_04 Ya kizlar bn hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli rüya görüyorum normalde bu kadar rüya gören biri değilim ama şimdi en ufak dalsam rüya görüyorum neden böyle oldu acaba ?
Aysegulccc A_C_04 of 🤦🏻♀️ Benim de bununla başım belada. Korkutucu da görüyorum normalde ama sonra hatırlamıyorum 😄 beynim yanık😄
krktasnihal90 A_C_04 merhaba bende çok fazla rüya görüyorum en başından beri şuan 19 haftalık hamileyim
denizinannesi03 Ben de aynı durumdayım hele sonlara yaklaştıkça uyanık mısın uyuyo musun belli olmuyor. Bol bol oku canım.
denizinannesi03 A_C_04 korkutmuyor evet ama beyin sürekli rüya görmekten yorgun en azından benim öyle. Hormonlarla alakalı, Yapabileceğimi bir şey yok, rüya bilinçaltı ile alakalı, e birde annelik hormonları var. Normal yani.
A_C_04 hilal_yener 😂😂 cokmu dizi izliyorsun ondan mi acaba çünkü bilinç altındaki şeyleri görüyoruz sanırım 😊
Zehra1109 Hormonlar bi rüyalarımızı etkilememişti o da oldu gerçekten 😅 ben de sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum ve eşime anlattığımda vay be senaryoya bak diyo 😂
Zehra1109 A_C_04 eşimin beni aldattığını gördüm bi kere sabah uyanır uyanmaz kavga etmeye başladım kimdi o kız diye 😂😂 düşündüm de şuan bu adam bana iyi katlanıyo 🤭🤭🤭
Zehra1109 A_C_04 ne kızı ya noluyo falan diye bi afalladı sonra rüyamda gördüm deyince kahkaha atmaya başladı 😂 ama gerçek gibiydi 🙈
A_C_04 Zehra1109 sen yine iyisin bn daha 7 haftalık hamileyim şimdiden boyleysem sonraki haftari düşünemiyorum bnde🙄