Busra221 Ayselela27 evet canım ben beğendim fiyat uygun kalitesine göre bende küçük bişey isitiyodum mutfağım küçük olduğu için bence güzel bizim buraya da 2 adet gelmişti
Duyguluuu Ayselela27 canm üzülme hakmara da aynı geldi mama sandalyesi oraya bak orda bulursun belki aynı fiyat aynisiydi bende şok markete gelince almıştım yazım dedim sana da
mbusra06 Bizim buraya nevresim pike bakım örtüsü gelmemişti acaba genel olarak Ankaraya mi gelmedi alan var mı ankarada
Ayselela27 Busra221 ben yetişemedim almışlardı.sanirim bir tane gelmiş.diger 101lerde de bitmiş.kismet artık internetten araştırıp sipariş ederm artk
Ayselela27 Pnrr06 Trendyol da baby plus markası 72 TL di.tukenmis ama.instagramda kullananlar yorum yapmıştı menmun kalmışlar.gelirse artık ordan bakarm
OzlemNaz Sibelgokhan canım img yükle yaz Google istediğin resmî yükle kodu kopyala burda istediğin posta yapıştır
Bsecill OzlemNaz pike aldıysanız kumaşı yakından çekio atabilir misiniz ve beğendinşz mi? Eşimi gönderşcem almayada emin olamadım 😊