Darkgod Kızlar hala çoğu şeyi hazır olmayan varmı 🤦🙄 bennim çoğu şeyim hazır değil temizlik yıka ütüle kendime alacaklarım 🙄 vallaha bütün gün yatıyorum hiç bişi yapmaya Halim yok afedersiniz üşendigimden lavabo ya bile gidesim gelmiyor 🤦🤦🤦😂🎈
fsyhslg Darkgod 33+2 benim de eksiklerim çok canım halsizlikte var ama yıkama işini hallettim ben içim rahat etti biraz yap sende bence yavaş yavaş bu hafta hazırlamayı düşünüyorum çantaları
Bttll Darkgod canım aynı haftada yiz benımde hazır degıl dı ozellıkle temizlik cok pısmanım dha once yapmadığım ıcın erken dogum riskim var smdı yatıyorum ve hersey oldugu gbı duruyor eger imkanın varsa yap herseyını
Faray Darkgod valla benimde eksiğim çok 32. haftadayım. Ne yapalım canım virüs almış başını gitmiş, maddi manevi de tükendik ancak bu ortamda bu kadar olurdu. Yavaş yavaş tamamlarız inşallah
Darkgod Faray aynen her yönden tükendik yeminle ne yapacakssak hiç bişi yapasim yok şuan bile yatıyorm Bttll evet vakit var da hal yok fsyhslg vallaha hiç bişi yapasim yok
RedFlower Bende 33+1 benim herşeyim tamam çok şükür zamanında yaptım herşeyi şimdi hem virüs hem ağırlaştım hiç bişey yapasım yok 😏