Esrayldz Kbr_71 Maşallah suphanallah 🧿 biz en son 32+0 gittik 2300 dü şuan 35 haftalık olduk bende diyorum olmuştur heralde 3000 kg☺️ haftaya gideceğiz çok merak ediyorum ama doktorum şikayetin olmadıkça gelme 36. kadar dedi😕
Kbr_71 Kayarozlem8023 maşallah bebişe 38 de doğum olacak tahminim 3 500 olur 40 bulsaydık 4 olacaktı herhalde:)
Kbr_71 Esrayldz olmuştur 3 kesin benim 32 haftada seninkine yakındı mecbur gittim bende nst ye başladi 10 gün sonra yine gel dedi sende ihmal etme aman canm
BadeYaman Esrayldz ayni benımde sizin gibiydi 34 de 2350ydi 37 de cagırdı bir daha inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Esrayldz Kbr_71 Evet bende normalde bu hafta gidecektim nst için ama hareketlerini kontrol et sıkıntı olmadığı sürece gelmedi bakalım inşallah haftaya perşembe randevumuz var sizde ilk mi bağlandınız nstye
Kbr_71 Esrayldz evet canm ilk bağlandım sancım çıktı ben öyle dedim 50 60 70 oldu hep doktor çok iyi 10 gun sonra yine gel dedi o zamanda doğum ne zaman olacak onu söyleyecek 38 de sezeryanım
Kbr_71 Bttll normal yemek yiyorum valla artı bisey yemiyorum ben hiç kilo almadım kendime 1 yada 2 kilo almışımdır görüntü olarakda su icsem yarıyor derler ya ne yesem kızıma yarıyor Rabbim esirgesin hepsini
Bttll Kbr_71 bunyeyle alakalı galıba canım Rabbım evlatlarımızı korusun ınsallah saglıkla kucagımiza alalım
Esrayldz Kbr_71 Benimde doktorum 38. den sonra alıyorum dedi bende zorunlu sezeryan olacağım belimde fıtıklarım var 😐 Hayırlısıyla gelsinler inşallah🌸
Kbr_71 Esrayldz gittiğinde gün verir ozaman gel diye doğum olur bir an önce tek temennim sağlıcakla evimize gelelim hepimiz
Gamze8001 Kbr_71 dün gittim 36 haftalıgız 3100 gr 50 cm boylarınız nekadar benim kız babasına çekmiş uzun olcak 7 gün sonrada sezeryan dogum 1i0 nisanda Allah nasip ederse
Kbr_71 Gamze8001 boy genetik sanmıyorum ben canım çünkü 45 52 cam arası doğuyo her bebek öyle biliyorum boyu doktor söyle hesapla diye anlatmıştı 51 cm oluyo ozaman bizimkide az kalmış günün masallah
Gamze8001 Kbr_71 haftasına göre bebegin boyu uzun dedi uzun boylu olucak dedi 2 doktora gidiyodum ikiside aynı şeyi söyledi saglıcakla gelsinde yavrularımız 🤲🏻
Gamze8001 Kbr_71 şuan 36 haftalıgım normalde bebek kilosu 2600_2800 olması gerekiyormuş boy 45_57 cm aradı olması gerekiyormuş normalde