hilal_yener Kızlar şu sıralar uyku düzenim bozuldu saat başı neredeyse uyanıyorum uykum çok hafifledi niye böyle olmuş olabilir ? Başına gelen varmı
Pares hilal_yener bende öyleyim uyku diye bişey yok lavaboya kalkmaktan sağa sola dönmekten uyku kalmıyo karnıda büyüdükçe insanın zor oluyo yatmak işkence gibi 🙄
Kezosirac hilal_yener aslinda dogum sonrasina hazirlik oluyo bu uykusuzluklar gercekten.. surekli lavobaya uyanmak uyuyamamak. Dogum sonrası sık sık kalkiliyo geceler
Eda06 Aynı durum bende de var bebek büyüdükçe hareket edemiyorum nefes alamıyorum her yerim ağrıyo ondan sanırım 😌
hilal_yener Eda06 benim öyle bi sıkıntım yok benim kız hiç hareketlide değil neden uyanıyorum anlamadım 😂
hilal_yener Pares acaba bendemi sağa sola dönerken rahatsız olup uyanıyorum 😂😂 neden uyandıgımı bi türlü anlamadım benim bebiş çok hareketli değil etmiyor desek yeridir hani gece tekme yiyom desem zannetmiyorum 😂😂
Deletedmom210 Bende aynıyım 🥵 iki saatte bir mutlaka uyanıyorum zaten gözümü kapattığım saat 3 e yakın bi de sürekli uyanınca hiç bisey anlamıyorum uyudugumdan
Deletedmom210 hilal_yener doğumdan sonra da uyuyamicaz belirli bi sure uykusuz gecelerimiz olacak ondan sonra uyuruz güzelce 🙏🏻🙏🏻
Kardelenyigit 31+1 haftalık gebeyim ve yarım saat gözlerimi kapatsam sanki saatlerce uyumuş gibi hissediyorum uyuyamıyorum 😂oh diyorum sabah oluyordur,saate bi bakıyorum gecenin 1i 🤪
Elifimde Kardelenyigit bence bu daha iyi en azindan uykunuzu alıyorsunuz ben uyudummu kalktimmi ne oldu anlamiyorum 😅
zeynep_2020 Sanırım 30 hftdan sonra böyle oluyor her iki saate Her bir saate uyanıyorum tuvalete gitmek için uyanıyorum 🙄 en rahat uyuduğum sabaha karşı 6 dan 9 a kadar.
BadeYaman Bende de aynı sorun var 36+1 sürekli uyanıyorum ve geriye dalamıyorum hemen sabahta erkenden hortluyorum