buseyusuf27 kızlar esım tsk personeli simdi mesaj geldı doğum ve nikah izni dısında izin kullanamayacaklarmıs yanı dogum yaparsanız esınız doğum ıznı alıp gelecek tabı bu tsk personel eşleri için gecerli
Wonderanne buseyusuf27 evet canım öyle benim esimde tskda normal izinler yok ama doğum izni verecekler
ffatmaa buseyusuf27 hiçbir şekilde ölüm haricinde izin yok diyordu eşim günlerdir onunla uğraşıyor ne zaman söylenmiş canım bu şimdi konuştuk yine öyle bir şey demedi Allah’ım inşallah olur kafayı yiyeceğim kaç gündür düşünmekten
buseyusuf27 Fatoserin evet canım erler de kanunı olarak uygun gorulursr verılıyormus rabbım eslerınızı sızden ayırmasın
Busra-0811 Benimkide gelemiyo malesef ben hamile falan degilim cok zor Allah bilir ne zamn gondericekler😔
Fatoserin buseyusuf27 amiiiin canım inşallah ben ankaradayım o Diyarbakır da hamilelik sürecimi onsuz geçirdim doğumda gelsin istiyorum inşallah gelir 😔
happymam357 buseyusuf27 eşiniz nerede gorev yapiyor ölüm dışında izinler iptaldi ama inşallah değişmiştir dediginiz gibi 🙏🙏