Csnsu cylnnzl işh hamilesindir canım dua edıyorum senın için 😇yüzün güler işh bnde dk bşı bkıyorum heycnlndm snın için
cylnnzl Csnsu tugbaayaz Nil-Beyza amin inşallah bende benim gibi çabalayan herkese dualar ediyorum wpdan yazdım çıktıysa benimle paylaşır mısınız sonucu diye bekliyorum şimdi cevabı kalbim ağzımda resmen
tugbaayaz cylnnzl ay hadi inşallah yaa saati geldi güzel haberlerle gel bize senden hamileyimmmmm kelimesini duymayı çok istiyorum
cylnnzl sinber tamam mutlaka etiketlerim negatif olursa bi kaç saat ağlamaktan yazamayabilirim ama bu arada
cylnnzl ElifNilMom Nil-Beyza sinber Ebe4343 Gunesana Ruyaninprensi Nuriay negatifmiş beta hcg 0,1 hiçbirşey yok yani idrar yolu enfeksiyonundan başka yine hayal kırıklığı Allahım ne zaman mutlu olucam ben ya umudum vardı bu sefer yine suya düştü hepsi of offfff 😭😭😭😭
sinber cylnnzl her iki seçenekte şuan yüzde elli ihtimal İnan olmaması olup sonu olumsuz olmasından daha iyi (2kürtajım var ) hayırlısını isteyelim mutlaka vakti zamanı vardır kuzum
cylnnzl sinber tabiki herşeyin hayırlı ger duamda hayırlı sağlıklı evlat isterim ben herşeyden önce ama umudun kırılması da çok farklı oluyor yanılmak çok kötü oluyor hissediyorsun ve emin değilsin ellerim falan buz kesti şu an heyecandan stresten
Nil-Beyza cylnnzl paylaş beraber ağlarız canım ya mutluluktan yada zamanı henüz gelmediğinden 🙈 seni çok iyi anlıyoruz
PrensTaha cylnnzl inşallah hamilesindir canım nedense gözlerim doldu senin bu bekleyişine heyecanına Allah nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲