diloscn 20.haftada bebekleriniz kaç gram kızlar,dün doktor bana 290 gram dedi 👀 küçük mü haftasına göre
littleon diloscn 20+1 de 340 gr dı ama herkezin bebegi bir olucak diye birşey yok senin bebegin minyon tiplide olabilir zayıf veya kilolu olmasının saglıgı ile bir baglantısı yok bence
[silindi] diloscn bizim 20+1 de 388 gramdı canım ama her bebek farklıdır. Doktorların ölçüm parametreleri bile cihazdan cihaza değişir doktorun sağlıklı ve iyi dediyse bence çok takılma zaten bu haftalar kiloyu önemsemek için çok erken
BozAilesi diloscn aslında hamile kaldığımdan beri iştah kesintisi var çok az yiyebiliyorum kilo bile almamışım bebek nerden aldı şaşırmıştım mesela 😂
diloscn BozAilesi hahah 😁 senin tüm besin ögelerini bebek almş demekki cnm,bnde de anca ben kilo alıyorm 😅
Peripellam Haftadayz 20.haftada boyu 21 cm kılosu 364 dü ayrıntılı ultrason da rahımı besleyen damarımın dırencı yüksek cıktı sol tarafımda gelısım gerılıgı yapablr dıye bu değerler benım ıcın cok onemlı bu hafta kontrolüm var dua edın kızlar