HazalDenizzz Merhaba ben 20+4 hamileyim doktorumda dahil herkes bebeğimi hissedeceğimi söylüyor ama ben hissetmiyorum aranızda geç hisseden oldumu yada benim hissetmemem normalmi daha zamanımı var
E-E HazalDenizzz normaldir herkes hissedecek diye birşey yok üzülme. Peki hiç gıdıklanma gibi birşeyde mi hissetmiyorsun canım. Benim ilk gebeliğim 16. Haftamdan itibaren hissettim 18. Haftamda ilk tekmesini attı bebeğim 🤗
Wonderanne HazalDenizzz ben ilk 15te hissettim 20ye kadar ara ara hissettim 20den sonra netleşiyor 23+4uz bir haftadır daha güçlü hissediyorum
SekerMerve HazalDenizzz ilk gebelikse o yüzdendir diyolar. Benim de 21 22 haftada hissettim. aslında pıt pıt diye hissediyo insan ama bilmediğimiz için anlamıyoruz şimdi 24 naya hissediliyo artık
HazalDenizzz E-E elimi karnıma kattığım zaman kalp atışı gibi bişeyler hissediyorum 🥰 ama o mu değil mi bilmiyorum .
E-E HazalDenizzz pıt pıt hareketleri oluyor sanki karnında kelebek uçuyormuş gibi 🤗bir nevi gıdıklanma
HazalDenizzz E-E canım inanır mısın az önce hissettim hareketleri. Ama çok anlaşılır halde değil. Dün akşam onunla bayaa konuştıktann sonra sabah bu şekilde tepki verdi. 🥰🥰😍😍
Gzdkskn HazalDenizzz bence hissediyorsundur ama ne hissedeceğini bilmediğin için böyle oluyor bende 21.haftaya kadar bi şey hissedemedim hatta kendimde problem olduğunu düşündüm ama çok şükür 21den sonra hissediliyor birde annenin kilo ve cilt yapısına bağlıymış bu durum kilonuz var ise deriniz kalın ise geç hissetmeniz normalmis 🥰🥰
Gulanelis HazalDenizzz ya canm geç degil bu haftada kıpırtıları pıt pıtları hissedersin ama 2 haftaya tekme gelir minik minik