Ebrubera busracan91 annem acıktıysan fazla kıpırdar diyor bence doğru da çünkü genelde sabah karşı 6 gibi horon tepiyo bi kaç gündür uykudan uyanıyorum yani düşün 😆
busracan91 Ebrubera bende sbah uyandığımda hissediyorum. Bazıları da yemekten sonra oynar diyo durumlar karışık 😂
Ebrubera Kızlar yarın 23. Haftalık olucam bugün detaylıya gittin geldim, herşey yolundaymış gitmediyseniz tedbirinizi alıp gidin 400 ₺ bandırma royal hastanesi
Glbgc busracan91 bende 22+3 haftalık hamileyim ve aynısı bende de olmaya başladı ben progestan kullanıyorum ona bağlıyorum ama amniyon sıvısı da korkmuyor değilim
busracan91 Glbgc bende progestan kullanıyorum ama ağızdan alıyorum. Geçen hafta detaylı ultrasona da girdim hiçbir problem yoktu suyuna falan da baktı doktor. Ama yine de korku oluyo öyle su kıvamında bişey gelince
Glbgc busracan91 ben fitil olarak kullanıyorum dün de benim detaylım vardı suyum normalmiş herhalde hamilelikten kaynaklanan bir akıntı
Sinemin busracan91 bende aynı sorunu yaşadım 23 olduk şimdi üstümü ıslatıyordu artık akıntılarım acaba idrarımı kaçırıyorum diye düşündüm ama doktor normal olduğunu söyledi
Sinemin busracan91 bende 2 gün önce gittim canım genelde kokulumu nasıl diye soruyorlar yanman varmı falan diye benimde o şikayetlerim yoktu
busracan91 Sinemin ben iki hafta önce kahverengi akıntım oldu diye acilen doktora gittim ultrasonda herşey normaldi ama rahmim gerginmiş progestan verdi ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi idrar verdim enfeksiyon çıktı. Antibiyotik verdi doktor ama bana dokunduğu için kullanamıyorum suya atılan bişey verdi 1 hafta onu kullandım yani şuan geçti mi geçmedi mi bilmiyorum tuvalette bazen batma oluyo bazen olmuyo akıntımda koku yok o kesin. Çarşamba günü gidicem bakalım
busracan91 Glbgc fitil kolay oluyor mu önerir misiniz ben de doktoruma söyleyip fitil olarak devam etmeyi düşünüyorum da
Glbgc busracan91 bi zorluğu yok hiç yan etkisini yaşamadım zaten küçük bir ilaç olduğu için sadece sonrasında yarım saat uzanıyorum
EbruIrmakAhmet busracan91 benim başından beri var su gibi akıntım canım oluyo yani korkma fitil kullandım kaç kez ama geçmedi tam olarak
busracan91 EbruIrmakAhmet cevap için teşekkür ederim ☺️ Çoğumuzda oluyo gibi duruyo bende az önce doktorumla konuştum hemen miktarını sordu. Normal dedi.
Aselyagmur busracan91 normaldir canım ben bazen parça parça atıyorum çok sancım oluyo doktor bol bol su iç diyo
busracan91 Aselyagmur evet bende sürekli su içiyorum 2.5 3 lt sadece su geri kalan taze sıkılmış meyve suyu süt vb saymadan yani onları da içiyorum bilmiyorum artık İnşallah çabucak atarız