busracan91 Merhaba hamileler 22+3 haftalık hamileyim. Su kıvamında akıntım oldu korktum acaba normal mi? Miktarı çok fazla değil ama iç çamaşırını ıslatacak kadar bozuk 1 tl genişliğinde maksimum. Yazarsanız çok sevinirim.
Blge28 busracan91 canım benim de tam o haftada doktora giderken olmuştu hatta pantolonumun altına geçmişti sordum hemen doktora normal dedi akıntıların olması. 35.haftadan sonra o daha da artacak dedi. Yeşil ve kesik süt beyazı şeklimde değilse bir problem yok korkma dedi.
Wonderanne busracan91 benimde birkaç gün önce oldu iç çamaşırım bildiğin idrar yapmis gibi ıslandı ama devam etmedi salgılar çoğalıyor hafta gectikce
35ebru busracan91 bende de oldu ebeye sordum normal dedi …doktora sordum koku kaşıntı yoksa sıkıntı yok
busracan91 Blge28 yaa çok teşekkür ederim ben de doktorumu arayıp soracağım ama saat çok erken 9 a kadar bekleyeyim o arada da sizlere sorayım dedim korktum çünkü. Tekrar teşekkür ederim cevap için içim rahatladı ☺️
busracan91 Wonderanne evet bir sürü değişiklik yaşıyoruz bazı değişiklikler de korkutuyor bir de ilk hamilelik olunca bilemiyoruz ☺️
Wonderanne busracan91 suyun gelse durmaz akması ordan anla akıntı çok normal rahmin ağzını tıkıyor bebeği korumak için 🤗
busracan91 Wonderanne gün içinde bazen hissediyorum büyük bir zaman uyuyormuş bu haftalarda zaten. Çok büyük hareketler yapmazsa hala bağırsak hareketi mi acaba dediğim oluyor
busracan91 35ebru teşekkür ederim cevap için ☺️ Ben de doktoruma sorucam da daha erken diye soramadım
busracan91 Wonderanne bende de öyle olur umarım ☺️ Biraz büyük hareketler yaptığı zaman hiç şüphem olmuyor zaten çok güzel bir duygu ☺️
Ebrubera Bende de oldu geçen hafta, normalmiş şuan sabah 7 den beri kıpır kıpır 🤪 sizler de de öyle mi
busracan91 Ebrubera o kadar da kıpır kıpır değil yada ben hissedemiyorum çok fazla bilmiyorum ki benim kızım biraz üşengeç de olabilir 😂
Wonderanne busracan91 23ten sonra büyüme atağı çok oluyor o yüzden hissedersin dışardan bile görünüyor
Ebrubera busracan91 annem acıktıysan fazla kıpırdar diyor bence doğru da çünkü genelde sabah karşı 6 gibi horon tepiyo bi kaç gündür uykudan uyanıyorum yani düşün 😆