sabrina_sytli Kizlar merhaba lutfen yardimci olurmusunuz 35 haftalik hamileyim bebek ters duruyor ne yapbilirim bas asagi dogum pozisyonuna gecmesi icin egzersizler bulamiyorum youtubeda cok aradim doktor hareketlere bak dedi ama yok yazdigimda cikmiyo
Wonderanne sabrina_sytli emekleme hareketi diyorlar genelde canım yerleri elinle silbyer gırgırla emekle
Wonderanne sabrina_sytli sırt üstü uzan kalçanın altına yastik köy kalçani yükselt tamam kasigin oraya ışık tutarak ya da hoparlörle ses dinleterek bebeği oraya çağır
Wonderanne sabrina_sytli karnının altına sıcak su torbası köy bebeğin başının olduğu yere de soğuk bir sek koy bebek sıcak olan tarafa donecek
Nisa-Nalbantoglu sabrina_sytli köpek duruşu yapıp bi hareket vardı onu bulsan aslında Banu çiftçi onu öneriyordu. Bi kaç hareket vardı evet bide inşikak suresini çok okuyun diyorlar
sabrina_sytli Wonderanne sirt ustu uzanirsam bebegi altimda ezmis olmazmiyim? onun yerine eger kalcami alt bedenimi yuksege kaldirip kendimde bas asagi yere yaslansam ayni etki olurmu? Bide birseyi anlamiyorum kalca kaldirmayi yapmanin ne gibi bi faydasi olurki bebegin basi agir oldugu icin aksine ustte kalmazmi nasil inicek asagiya basi
sabrina_sytli Wonderanne bebis soguk sudan etkilenip hasta olmaz dimi? Bunu hareketli oldugu anlarda yaparsam dondugunu nasil anlarim?
Wonderanne sabrina_sytli kötü bit etki olmadığını okudum açıkçası çok uzun süre de yapma aslında diğerlerini yap bunu en sona birak
Wonderanne sabrina_sytli baş aşağı durabilir sin evet ama 5 dkdan fazla durma sen baş aşağı olunca bebek de baş aşağı oluyor ya başı rahatsız olunca ister istemez yüksek olan tarafa yani kalçanın ön kısmına doğru döner
Wonderanne sabrina_sytli yüzüstü değil sirtin yatağa gelecek yüzün tavana o şekilde kalçanın altına yastık koy uzun süre yatmadigin sürece bebeği bir şey olmaz
Denizkaplan sabrina_sytli yer cekımı etkısıyle donuyor dıye okumustum ama bana gore cok tehlıkelı arkadasım bu emekleme yontemını yaptı aksama sancısı geldı cocugun boynuna kordon dolanmıs acıl sezeryana aldılar herkeste aynı olmaz evet ama ben korkuyorum
2cocukluhayatadogru Ya hayır sakın böyle şeyler denemeyin, dönecekse döner dönmeyecekse ne yapsanız dönmez ki böyle riskli hareketler yapmayın
2cocukluhayatadogru Wonderanne son anda yapılır ama henüz 35 haftalık, erken doğuma sebep olabilir Allah korusun
Kayarozlem8023 sabrina_sytli yanlış hatırlamıyorsam 35+1 ken tersti bebeğim bir ebe tavsiyesiyle emekleme ve secde pozisyonu yaptım 36+3 de dönmüştü