Snmdnz Ayra020 bende 32+5haftadayim 2hafta sonra dogum tarihi almaya gidicem doktotuma bi an once dogum yapip eve gelmek istiyorum
EbruCnr Asya2020 Brnim iş yerim karşıda ben ümraniyede oturuyorum. O yüzden hamile olduğum için bi süredir evden çalışıyodum.
Merve_kucuk Mhulya011 Insallah 😄😄 eşimde güzel ama😍 Herkes bebeginiz güzel olur diyor bakalm ortaya ne çıkacak 😄😄 tabi önce sağlık 🙏🏻
Mhulya011 Merve_kucuk kesinlikle inşallah canım benim merak ediyorum inşallah onuda görmek nasip olur minnoş melek😊
Merve3333 Merve_kucuk evet almıyorlar.doktorum iyice tembihledi eve bile kimseyi almayın dedi üzücü bir durum
Merve_kucuk Boz5954 Allah bağışlasın inşallah 😊 En son kontrole ne zaman gitmiştin. Ben dün gittim. Kızım 3.001 gram 50 cm olmuş. Herşeyi iyi önde bile hatta 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
mhtp2802 Sny1305 benim de öyle dr hiçbir şey bahsetmedi şuan 32+ 3 olduk en son 2 hafta önce gitmiştim 1 ay sonra gel dedi normal yada sezeryan hiçbir şeyden bahsetmedi
Fadime3543 serifeismetalper bende 34 haftalığım dün gittim canım doktora nst alıyorlar alttan muayene şimdilik yapılmayacak Mayıs ayının başında Altan muayene yapacakmış, önemli olan sağlıkla gelsin normal doğum istiyorum şimdilik normal gözüküyor
Erengul Merve_kucuk hangi doktora gidiyorsun canim bende elbistan da yasiyorum 32+4 um 1 aydir doktora gidemiyorum virüsten dolayi korkuyorum benim de dogumum 25 mayis son adet tarihine göre
Merve_kucuk Erengul Semra Sarı Yıldız’a gidiyorum ☺ sen hangisine gidiyorsun. Korkmana gerek yok hastane sakin çünkü daha dün gittim ben :)