Fatmanur3232 Bebeğim 23 haftalık olucak ayakları aşagıda ve aşırı tekmeliyor 😑 korkuyorum bir sorun olurmu ve dönermi sizce
Akurt Fatmanur3232 normal canim ben hep bebegimin hareketlerini kasikta hissettim ta ki 30 haftayi geçene kadar 30dan 32ye kadar gene yukardaydi simdi başi asagiya donmus gene hareketrleri kasikta tekmeleri yukarda
Pnarrr Fatmanur3232 makat pozisyon o canım benim de ara sıra bebegim vajinama vuruyor ama daha sonra yukarıya çıkıyor merak etme 😊
Sedaahmett Fatmanur3232 ben en son 29 haftalikken gitmiştim doktora, benimkinin de ayakları aşagidaydi. Şimdi 33+3 olduk. Haftaya randevum var, bakalım inşallah dönmüştür bizim kız 🤷♀️
Humi Fatmanur3232 emin ol asagida daha rahat oluyorsun yukari cikinca kaburgayi ittirince asagi kalsaymis diceksin :)
Denizkaplan Fatmanur3232 benmde oyle helede tekme atınca sankı rahmımdeymıs gbı hıssedyordum doktora dedım rahatsz oluyorum dye gayet normal dedı suan 25 haftalık gebeyım 1haftadır oyle hıssetmıyorm belkı donmustur haftaya kontrolum var belkı gdersem dondugunu gorurum