_nzlcnn Merhabaaa😊 26+2 haftalığız ve son 1 haftadır akşam saatlerinde midemde yanma oluyor. Bir anda geliyor ve uyuyana kadar devam ediyor ve gercekten cok canımı yakıyor. Boyle birsey yasayan yada buna cozum bulan var mi acaba??
Gzmbzks _nzlcnn 30 haftalığım bi kaç gündür bendede oluyor geceleri mide yanması ama herhangi birşey yapmıyorum zaten safra taşı sorunum var o yüzden biseyler içmeye korkuyorum kendi kendine geçiyor uyuyunca
niko_96 _nzlcnn Vallahi midemin yanmasına kalktım bu saate ki zaten zor uyumuştum bugğn 4üncğ kere rennie aldım şuan. Bebek solda toplanınca çok daha kötğ oluyor ister istemez mideyi skkıltırıyor. Rennie biraz rahtlatıyır yine bir de karnıma masaj yapıyorum şuan bebeğim mideme dayanmaktan vazgeçsin diye 😣
Merbe61 _nzlcnn şuan elimde soda ağlayarak yazıcam neredeyse gaviscon içtim yok koşa koşa dolabtan soda aldım umarım iyi gelir
_nzlcnn Loresima3 😄😄 o da iyi gelmiyor artık eşim bir koli alıyor hamileligimin başından beri iciyorum
Zeliha3457 _nzlcnn bence de cıgnemeyın ılk kızımda cok cıgnedım bana herkes cenelı olur cıgneme demıslerdı allahım sımdı susmuyor konuscak bısıler buluyor 🤣😍😍🤣 ikincidede hıc cıgnemedım
Mavi_Eslina Yok Yok Bende Ne Denediysem Nafile 34 Haftalıqım Malesef Ne Gaviskon Şurup Ne Rennie Duo Hap Ne Süt Ne Soda Ben Kendime Akla Ne Geliyorsa Yaptım Bana Hiç Fayda Etmedi Şuan Bile Midemin Yanmasindan Yatağın Içinde Oturuyorum Uzanınca Artıyor Keşke Çok Iyi Bir Yöntem oLsa 😔
Emine_Leyla Mavi_Eslina canm kaç haftaliksin bende dün bulantidan yatamadim kalkıp yatakta oturdum ya sonra az geçince uzandım benim çok bulamıyordu gorumcemde kimisinin doğuma kadar kalır diyordu ki bi saat öncesi gözdelerdi bişeyim yoktu birden başladı sonra geçti 🙈
Dilan90 Mavi_Eslina _nzlcnn bende 32nci haftadayım ve 4ncu aydan beri aynı problem yaşıyorum hiç birsey iyi gelmedi en sonunda doktorumla konuştum lansor mide koruyucu verdı. Hamileler için kullanılabiliyormus. Ben 3 gündür kullanıyorum ve çok şükür ne gece ne gündüz bir sıkıntım olmadı aylardır ilk defa 3gecedir rahatım boşuna beklemısım cekmişim o kadar acıyı sizde sorun doktorunuza derim.
Kbraysima 23 haftalık hamileyim ve neredeyse 10 haftadır her gece midem yanıyor denemedigim kalmadı sadece gaviskon iyi geliyor😭😭
Edibeee Doktorunuza soyleyın yada aile saglık merkezine şurup yazıyorlar. Zararı yok, rahatlatıyor ıcerıccmez…
Edibeee Gece yatmadan z 3 saat once yemek yemeyi kesın. Baharatı keısn, salcayo yemeklerde azaltın sogan sarımsak cıg tuketmeyın. Yatmadan once sıvı tuketımını 1 saat önceden kesın, ve yatmadan once sadece doktorun yazdıgı surubu ıcın rahaatlıcakısnız.
Kbraysima Edibeee bu soylediklerinizin hepsini yapıyorum zaten ikinci gebeligim ilkinde de yasadım aynı şeyleri hamileliğin boyunca tek zorlayan sey oturduğun yerden uyumaya calısmak rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin artık inş
Gzdkskn Merbe61 ben yaptım siz yapmayın dün tüm gün midem yandı bir tane öğlen bir tane gece uyanıp soda içtim şimdi mide yanmam geçti ama hemoroid başladı dün geceden beri ne uyku ne başka bir şey hareket dahi edemiyorum 😣😣
FSB _nzlcnn uykumdan ağlayarak uyandım. Midem çok kötü soda süt hiç fayda etmedi. Ne yapıcam bende bilmiyorum…
Gzdkskn Yastığı dik yapıp o şekilde uyumaya çalışsanız ben o şekilde rahat ediyorum genel olarak reflüm var zaten alıştım onunla yaşamaya sanırım 🙈