Minik95 Midede yanma, kabizlik,surekli tuvalete gitmek, bas agrisi, bas donmesi bunlarin hepsi var sizce hamilelik olabilirmi ben mi ona yoruyorum adete 8gun kaldi
Malatya44 Minik95 cok erken belirtiler gostermissin belkide vardir cnm. Adetin gecikince test yap mutlaka.
Akurt Minik95 canim bana ateş basiyodu boyle vucudum yaniyodu bide idrarimin rengi koyulaşmişti 5 haftalik hamileymisim
Pinar_93 Minik95 canım adete 8 gün mü kaldı? Biraz erken gibi belirtilerin çıkması için .:( ve ateş bir belirti mi bilmiyorum 🤷🏻♀️. Genelde kasıklarda ağrı olur adete 2-3 gün kala veya mide bulantısı . Ama genel olarak adet tarihi geçtikten sonra başlar tüm belirtiler .
Alyali Belirtiler adete bir kaç gün kala hatta gecikince başlar ,ateş yükselmesi olmaz ilklerde ,yükselme progesteron hormonun yükseltikce meydana gelir
Minik95 Pinar_93 belkide ona yoruyorum dedigim gibi kasik agrim var ama yumurtladigim icin mi bilmihorum
Ayca6868 Minik95 adet günü 2 hafta geçmeden hiçbir belirti başlamaz ama sık idrara çıkmak kabızlık vede ruh hali değişimi olabilir