ZeynepetinGecekuu Merhaba 15haftalık hamıleyim Kasık agrım ve göbeğin altı acıyor bu durumla karsılasan varmı
1anne2bebek__ ZeynepetinGecekuu Bebek büyüdüğü için kasık ağrısı yapabiliyor bende de oluyordu o haftalarda.
Kbr ZeynepetinGecekuu hamileligimin ilk zamanlarinda benimde cok oldu simdi 26 haftaligim tekrar basladi doktorunuza gttginizde diyin mutlaka kendinizide cok yormayin
Cakil01 Rahminiz büyüyor🙂 oradaki kas dokuları gerginleştiği için öyle hissediyor olabilirsiniz. Bende doktoruma sormuştum, önde ve belde ağrı hissetmem normal dedi. Tabii çok şiddetliyse kendi doktorunuza da danışın mutlaka
ZeynepetinGecekuu Nazel zaten bığaz enfeksiyonu gecirdiğim için antibiyotık kullanıyorum enfeksiyon olacagını zannetmıyorum umarımm tedirgin olacak bısey yoktur teşekkğr ederim hepınızıe
Clover 1PrensAnnesi vajinanda mantar iltahap veya idrar yolu enfeksiyonu gibi bisi yoksa adet agrisi gibi agrilar cekmen normal bence yine de doktoruna gidip vajina kulturu ile idrarini versen iyi bir filir olabilir