Kumsaln_annesi Kızlar 25 haftalık hamileyim. Sağlık ocağındaki hemşire yeni hamileyken 9 damla olarak başladı hala kullanıyorum 9 damla olarak. Siz kaç damla kullanıyorsunuz
Serzeyyyy Kumsaln_annesi bana da verdi sağlık ocağındaki hemşire ben hiç kullanmadım doktorumda bir sorun görmedi 🤷♀️
Deletedmom138 Kumsaln_annesi gebelik öncesi 150lik olandan 20 damla kullandım baya bi süre. gebelikte 50lik olandan 10damla
bukleliana Ben almaya başladığımdan beri günde bir 10 damla alıyorum. 20 haftadan sonra başladım diye hatırlıyorum. Hep 10 damlaydı. 33. haftadayım şimdi
Kumsaln_annesi Serzeyyyy Bebegn kemik gelişimi açısından önemli diye biliyorum hatta doğumdan sonra bebegede kullanılıyor. Ben kızımda kullandm, şuan oğlumdada kullanıyorum
Serzeyyyy Kumsaln_annesi aa doğrudur çok bilgim yoktu açıkçası doktora dedim kullanmadım ben diye tamam deyince önemsiz birşey sandım. Farklı vitaminler kullanıyorum umarım dengeleyebilmişimdir. Geç kaldım sanırım artık içmeye🤷♀️31 haftalık olduk
Sedley Gcl14 kahvaltıda devit 3 kullanıyorum kahvaltıdan 1 saat sonra falan decavit içiyorum akşam yemekten sonra magnezyum gece yatarkende vegaferon Demir ilacı içiyorum canım
Aydeniz09 Kumsaln_annesi Ben de günde bir kere yemeğe başlamadan önce ufak ekmeğin üzerine 9 damla olarak kullanıyorum
ozgeaa 18+4 💙 sabahları aç karnına ekmeğe 5 damla damlatıyorum . Başka kullanmıyorum. Bide gyne ferro sanık kullanıyorum