Fs-mc Grip değilim akşamdan beri karnım çok sert kasılıyo hareketleri de var yatınca bi anda miğde bulantım oldu kustum sonrasında ishal olmuşum yaşayan varmı ? Devlete gittiğim için doktoru arayamıyorum numarası yok zaten hastanede 2 saat uzaklıkta bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
Miros Fs-mc canim bendede olmustu o ishal oldugum icin oyle oluyo demisti hastaneye gittiğimde doktor ve benimde cok agrim vardi ama bunyeden bunyeye degistigi icin insallah seninde o nedendir baska nedeni yoktur yinede bir kontrole git istersen herkesde ayni olmuyo malesef ki
sonsuzask Fs-mc 2 haftadır devam eden ishalim var,Dr gittim sonunda,dahiliye ye görün dedi, bağırsak larimda yüksek enfeksiyon çıktı,serum takıldı, antibiyotik verdiler, yeni yeni toparlamaya çalışıyorum. Geçmiş olsun sizede,bu arada 11 gün kaldı doğumuna,
Fs-mc Nrfsndgn bende aynı öyleyim oturdum öyle bekliyorum hareket etcekmi diye 😳ilk hamileliğim bilmemezlik çok zor 😔
Miros Fs-mc yinede bir kontrole git istersen ne olur ne olmaz bazen dogumlar ishallede basyalabiliyormus tedbiri elden birakmamak lazm
Nrfsndgn Fs-mc benimde ilk mide ekşimem cok fazlalasti sonra dogru doktoruma dedigimde bebek büyüdükçe midene baski yapar oda eksitir demisti ama ill defa kustum uykudan uyanarak cok aci veriyo. Biraz ekmek yedimde basildi midem yatamiyrm oturur pozisyondayim
Fs-mc Nrfsndgn benimde miğde ekşimem çok ouyo böyle bi anda olunca bnde korktum yatmaya canım oturuyom şuan 🤭
Fs-mc Miros yarın gidiyim bari canım virüsten dolayı da çıkamıyorum hastane uzak 4 tane araba değiştirmem gerekiyo o yüzden kontrolede gidemiyorum 3 haftadır
Fs-mc sonsuzask çok geçmiş olsun canım az kalmış doğumunada Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Fs-mc Neslihanalaz yağlı bişey de yememiştim miğde yanması yaşadığımdan dikkat ediyorum da olmadı tekrar şükür
Nrfsndgn Fs-mc doktordan geliyorum saat 7 den sonra bir sey yeme dedi. Acikirsan 1 kase yogurt ye soda icebilirsin aksamlari dedi. Bide ben şurup kullaniyorum rennie onu öglen ve aksam yemekten sonra duzenli kullan dedi ekşimeler için