M1044 Yani buraya bu başlığı açmak için çok bekledim bende çift sayıya düşmeyi 🙈 bu 99 gün de en son tarih yoksa 80 85 günümüz falan kaldı kızlar sizin ne kadarınz kaldı ☺️☺️
Mucizem7 M1044 benimde son 98 😊🙏nasıl geçicek bilmiyrm zaman evde zor geciyo gibi dua ediyrm bol bol hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inş bebislerimizi🙏💙
M1044 Kvlkgzmerhn gerçekten öyle ya 🙈🙈 zor da geçti aslında bana ama çift sayıya düşünce daha çabuk geçiyor diyorlar 😄
Kvlkgzmerhn M1044 kesin şimdi hiç geçmez ben geceleri asla uyuyamiyorum yataga girmeden Allahim nolur sabah olsun diyorum sizin de öyle mi 😒🤷♀️
M1044 Kvlkgzmerhn öyle gerçekten de 🤷🏼♀️ Yani şu virüs te bitse yaz geliyor bi güzel elbiselerimizi giyip resimler çekip bol bol yürüyebilsek keşke 😫
M1044 Loresima3 evet Sezeryan olucam son doğum tarihim Temmuz 10 ama doktorum 25 inde alacağını söyledi 🤷🏼♀️
M1044 Mucizem7 inşallah canım benim 🤲🏻 Çok haklısın evde zor geçiyor gerçekten zor oluyor bizler için
Loresima3 M1044 ben 32. Haftaya girdim daha doktorum hiç açmadı bu konuyu. Yarın kontrolüm var sorayım ben de o halde
Sumay_61 M1044 sizin 99 gününüz kaldı ama 10 temmuz normal tarihim diosunuz benim 103 ama normale göre 7 temmuz cıktı detaylı ultrasonda aklımda deli sorular.. E bi de sezeryan olucam bende.. bilemedim hiç çok karışık ya 🤣 Sanırım gelişimi önde ondan mı acaba
Kvlkgzmerhn M1044 maşallah ben 10 kilo aldim da 🥶🤣 bizde yarın öğreneceğiz kaç kilo olduğunu uzun bebek dedi doktor geçen ay 🥰😌 kız bizimki de
Mervenisa Bayanlar bende son adet tarihimi karistirdim 4 ekim mi 2 kasimmi. İkisi arasinda gidip geliyorum ultrasonda cikarmi nekadar oldugu doktora gittifimde 2 kasim dedim ama tamda emin deilim 🙊
M1044 Loresima3 sezeryan da erken alıyorlar canım 38 hafta dolunca hemen hemen her annede ben olurda erken suyum gelirse 80 gün demek istedim ama doktorum Haziran 25 de alcağını söyledi ☺️ Size bu zamana kadar çoktan söylemesi lazımdı yani
M1044 Kvlkgzmerhn aynısını bana da dedi ya bacak boyu falan baya uzun haftasına göre dedi eşim uzun benim de ona çekmiş diye düşündüm direkt 😁😁