Buseardic Merhaba herkeseee, Ben facebookta gelinlerin tatlı telaşı sayfasına üyeyim uzun zamandır. Düşündüm ki bu uygulamayı kullanan hamile anneler olarak biz de böyle bir grup kurabiliriz. Ne dersiniz????
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Heryerden biraz sen biraz ben varız🙈😂 Bu arada Sahiden instagram güzel fikir.. Açan kişi instagram ismini paylaşsın ekleyelim ancak buraya yazarkende hepimizi etiketlesin.. Buseardic
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi her sorun bizdeymiş meğer ya biz çok takıntılıyız yada çok şey başımıza geldi şanssızız☺
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ay bende öyle diyorum genele bakıyorum herkesin başına bişey gelmiş ama benim başıma herşey gelmiş şanssızmıyız yada Allah’ın sevdiği kullarıyımıyız bilemedim 🤷♀️ 😂 Allah sevdiği kulları sınarmış ya ondan dedim🤗
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi valla pek seviyo bizi ki bu denli çekiyoruz 🙂 mükafatı sağlam olur bırak çektirsin demekki çok hayırlı çok iyi evlatlarımız olacak ❤
adm Merhaba mutlu anneler, Sizlerden gelen istek üzerine Instagramda birbirinize merak ettiklerinizi danışabileceğiniz bir hesap açtık. 'hamislerintatlitelasi' isimli hesabı hemen takip edin, merak ettiğiniz ya da kafanıza takılan soruları bize mesaj atın, biz de sayfada paylaşalım 🙂 https://www.instagram.com/hamislerintatlitelasi/ Diğer önerileriniz için her zaman buradayız, forum'u takipteyiz (; Sevgiler.