arslanmerve57 ckmznslhn en güzeli ve iyi sonuç veren çubuk ateş ölçer. İkinci olarak da kulaktan ölçüm yapan.
melindam ckmznslhn Braun Kulaktan Ölçen Yada Koltuk altı Ölçüm Yapan Ateş Ölçerler En Mantıklısı.Alından Hassas Ölçüm Yapanlar Çokta Mantıklı Değil Çünkü Bazen Bebekler Terliyolar Alınları Soğuyor Ama Vücutları Sıcak Oluyor Buda İnsanı Yanıltıyor.
minnakfasulyecim ckmznslhn Bir çok kadın doğumcu ve doktorların önerdiği kulaktan ve dijital ölçerler çubuklu olan. Bende chicco nun aldım temassızlar da yanılma payı baya yüksekmiş.
Senalya CananAkdag ne zamn aldiniz acaba suan e bebekde ates olcer kalmadi yada fiyatlari 2katina cıktı
Nihanus ckmznslhn jumper medical temassız ateş ölçer aldım gebeliği ilk öğrendiğim zaman 70 tl ye çok indirim vardı hem ateşi 1 saniye sürmeden ölçüyor hemde modu var evin odanın suyun ne olursa sıcaklığını ölçüyor güzel uygun fiyatlı
Merryy ckmznslhn eşim eczaneden koltuk altı almıştı geç ölçüyor diye bende e bebekten weewell kulaktan ölçer aldım su ısısını falanda ölçüyor indirimdeydi aldığımda şimdi netten baktımda iki katı olmuş fiyatı 10 gün oldu alalı birde 🙄
Gozde06 ckmznslhn bende almadım ne alacağımı bilmiyorum birde burun aspiratörü aldın mı canım tavsiye var mı
CananAkdag Senalya şu lanet virüs daha türkiyeye gelmemişti ben aldığımda iyiki gidip almışım o zaman bişeyler yoksa bebeğe giydircek don bulamıcaktım 😔😔😣😣 herkes herşeye saldırıyor artık normal kalmaması yada zam gelmesi oaranoyak olduk valla bebekten önce biz kullanmaya başladık bile ateş ölçeri allah sonumuzu hayr etsin
Semella ckmznslhn Benimde şuan tek eksiğim ateşölçer 31 haftalıgım bu gidişle de alamayacagım herhalde. Bi tane koltuk altı ölçer var. Bir de dijital Braun thermoscan 7 kulak ici alacaktım patladı gitti fiyatı. 😂
sonsuzask ckmznslhn bize de Braun kulaktan ölçen hediye geldi,en çok bu tercih ediliyor diye biz deneme kendimjzi olcuyoruz rahatsız edici kulakta ses,bebek uyurken olctugumjzu düşün beğenmedim,ben bide alından ölçen alicam,
ckmznslhn Ben motorolanın güzel bir modelini kardeşime hediye almıştım 250 liraydı şimdi baktım 700 lira olmuş. İnanamadım bu illet virüs yüzünden fiyatlar uçmuş iyice keşke erkenden alsaymışım diyorum. Daha hiçbirşey almadım A101 e bebek küvetleri geldi bugün kızlar dün eşim uğrayıp sorduğunda geldi demişler sağolsunlar vermişler hatta aldı eşim set olarak tavsiye ederim