Emine_Leyla Ysmn_11 hemen ciktiysa canm vardır inşallah ya yarın yada iki gün sonra yine yap istersen tam belli olur iki günde iki katı artıyor ya
Aysucaner Ysmn_11 Bence hiç bir şey içme bekle eğer hamileysen bebişe zararı olmasın bir kaç gün daha bekle tekrar test yap
Aysucaner Ysmn_11 betadan pek anlamıyorum ama adet görmediğiniz için bir süre bekleyin dedim ne olur ne olmaz🙏🏻
Deletedmom316 Ysmn_11 yani ola bilir bence 2 3 gun daha bekleyin sonra tekrar bir test yapin bakalim oncekinden koyumu test
Deletedmom316 Ysmn_11 ya burda birkere okumustumda hamileyken kizin testi 0negativ cikmis halbuki yanlis olmuş sonra ozur dilediler acaba ola bilirmi çunki idrarda nasil hcg çika bilir yaa
Ysmn_11 Deletedmom316 benim başıma gelmez öyle bişi 😀 bende bu ay çok umitlendim silik çizgi için daha kan verirsm iki olsun
Deletedmom316 Ysmn_11 ama silik cikinca kan veren cok ve hemen hemen herkeste cikar bence bir karisiklik olmus ya nasil cikmaz yaa idrar testinde ilk 10 dakikadami cikti ? Yoksa 2 3 saat sonrami
Ysmn_11 Deletedmom316 daha öncekiler de bekleyince cikiodu sabah yaptığımda da hayalet çizgi belirdi sonra koyulasti