YagizAsyaMom Ysmn_11 ben varım. İkinci ge eliğimi hu şekilde öğrendim bariz bembrysz test çubuğu Bi kaç saat sonra kırmızı oldu. Adet günümdü değerim 24 çıktı hatta. Bu yarım saatlik hali Buda Bi kaç saatlik inşallah sizinde vardır 😊
Mernana Ysmn_11 ben yaşadım canım çok ümitlendim ama malesef geçersizmiş ben çok üzüldüm psikolojim bozulmuştu. Senin tabi aynı olcak diye birşey yok inşallah olumludur canım ❤️🙏
Ysmn_11 Mernana bende çok umitlenmek istemiyorum ama ilk kez böyle bişi başıma geldi Allah isteyen herkese nasip etsin Allah razı olsun 🥰
pamuk32 Ysmn_11 6 saat sonra çıkan silik çizgiyle tek yumurta ikizlerine hamileyim 😅 Diğer testte 9 saat sonra silikti.. sizdede vardır insallah 🤲
Gedonas17 pamuk32 ay şaka olsun😄😄😄😄 benimde aynı böyls oldu bırak bitane de oğljm var bide benmde öyle oluyormş😄
zeyzey95 Ysmn_11 yok canım şimdi yapma. Gece uzun süre idrar yapmadığın için daha net çıkar bide sabah saatlerinde hormon daha yüksek oluyormuş uyanınca ilk idrarınla yap gece de yapma
Sevdadeniz_ Ysmn_11 canım benımde öyle çıktı daha yenidir diye ben adetimin üstünden 1 gün geçtikten sonra yaptım saatler sonra tam çöpe atacakken farkettim silik çizgiyi. 1 hafta sonra tekrarla net çizgiyi görürsün 😘
Ysmn_11 Sevdadeniz_ insalah iki gün geçti benimde ilk gün yaptığımda hiç çizgi yoktu saatler sonra bile baktım ikinci gün tekrar yaptım bıraktım bir saat sonra eşim test yaptın mı dedi evet derken elime aldım ikinci çizgi hayalet gibi vardı
Busra0748 https://share.icloud.com/photos/0ZUKbm4pkHm0NsoR1k-W5bSxQ Canım ben de bu şekilde 3 saat sonra çıkan silik çizgiyle öğrendim 8 haftalığız Allah sana da verir inşallah🥰🤲
Ysmn_11 Busra0748 resim acılmadi ama Allah bağışlasın inşallah bende de vardır şimdi bile bakıyorum deli gibi elimde 🙈
yabansena Ysmn_11 benim 3 hamileliğimde 2-3 saat sonra silik çizgiyle belli oldu. Geç yumurtlama bide erken öğrenme :) silik çizgi varsa kesin hamilesindir ama daha 3 haftalık falansındır. Allah tamamına erdirsin diyelim.