Zbyd_plt4653 Doğum yapan bayanların yanına refakatçi alınıyor mu alınmayacakmış diye duydum da şu an 34 haftalık hamileyim ben doğum yapana kadar durumlar değişir mi acaba son durumlardan haberi olanlar var mı? :((
Cemredeniz1907 Zbyd_plt4653 bende 37 gaftalığım canım banada aynısı söylendi ama tek kişi refakatçi giricek doğuma gelirkende hastaneden cıkarkende o tek kişi olcak ziyaretci durumu yok dediler. Bende cok dua ediyorum inşallah düzelir bu durumlar diye 😪
Asaltntyr Zbyd_plt4653 bazıları asla refakatçi alınmıyor diyolar ben bir refakatçi gelebilir diye duydum. Doğum yapacağım hastaneye soracağım kesin bilgiyi onlardan alırız
Drykmsl Zbyd_plt4653 1 kişi refakatçi alıyorlar. Yaş ı büyük yada risk faktörü varsa kronik rahatsızlıgı gibi onları almıyorlar.
Bugumugu İki özel hastane ile görüştüm yalnızca 1 kişi alıyorlar sizinle beraber giriyor ve çıkıyor değişim fln söz konusu değil
Laloba Zbyd_plt4653 bence böyle bişey olamaz yani gripten serum taksalar bile yanında mecburi biri kalıyor ki tahliller sonuçlar falan yardımcı olsun doğum yapan birini tek bırakmazlar yani sonuçta siz uyucaksınız ve her an hemşire bekleyemez çocuğun yanında birinin çocuğu kontrol etmesi lazım