_Kubragny_1717_ Aysenur822 devlete gidebilirsin ancak ozel dusunursende anadolu da cem bey var iyi bnde üniversiteye gidiyordum ama malesef artik bakmiyolar
Aysenur822 _Kubragny_1717_ Bugün devlet hastanesine gittim doktor hiç ilgilenmedi 37+5 olduğum halde hatta ultrasonla bile bakmadı bebeğe. İyice telaşlandım
Aysenur822 Bugün devlete gittim 37+ 5 olduğum halde doktor hiç ilgilenmedi hatta ultrasonla bile bakmadı. İyice telaşlandım
_Kubragny_1717_ Aysenur822 malesef oylelee bnde kaldim ortada neyseki bnm daha vaktim var 26 haftaligim bn geliboludayim cevre ilcelerdeki ozellere bakiyorum anadolu hastanesi kalabalikmis birde cok pahalli ondan dusunmedim
Aysenur822 Aysenur822 çok pahalı mecbur kaldım devlet hastanesine aslında. İstanbulda Medipol e gidiyordum orda doktorum doçent olmasına rağmen normal 2 bin, zorunlu sezaryen 3 bin isteğe bağlı sezaryen 4 bindi.
_Kubragny_1717_ Aysenur822 suan firsata cevirdiler allah bildigi gibi yapsinlar birde doktorlar hasta bakmiyolar bakabilirken savsakliyolar bnde üniversite hastanesine gidiyodum kadin dogum ve cocuk bolu pandemi degilmis ama almiyolar artik hasta cok zor oldu bnm icin