Merve_06_ Iyi aksamlar kizlar bebek hareker ettikce camasirim ıslanıyor ama bu akinti mu bebeğin suyumu korkuyorum ama malum hasteneye de gidemiyorum.😔
arslanmerve57 Merve_06_ kaç haftalıksın bilmiyorum canım ama bugün gittim ben 37+2 haftalığım çamaşırım ıslanıyordu doktor idrar kaçırıyorsun bebeğin baskısıyla dedi. Aksatma ama mutlaka git açılma falan olabilir eğer sürekli oluyorsa
Melikekrtc1 Merve_06_ mrb canım benmde aynı 29+2 deyiz bizde korkuyorum suyum falandır diye çok değil ama bi ıslaklık oluyo. Bizde iki gün sonra kontrole gidicez tabi devlet bu aralar kısıtlama getirmezse inşallah ilçeden ile gidicez 🤲
Kbrahrl Merve_06_ benim de oluyor canım ceviz büyüklüğünü geçtiğinde gel dedi doktor benim oğlan makat pozisyonunda biraz idrarım biriksin onu kaçıyorum ufak ufak birde canı sağolsun çok hareketli ☺️
Merve_06_ Anlamıyorum ki bebek oynayınca oluyor zaten direk geri tuvalete gidiyorum ama her gittiğim de ıslanmış oluyor😔
Melikekrtc1 Merve_06_ canım herşey normaldir inşallah 🤲 Benmki 26.haftasında dönmüş gözüküyordu ama tabi daha çokkk defa döneceği için makat veya baş diyemiyorum
Melikekrtc1 edanur2426 İnşallah canım 🙈 Ama insan bu karantina günlerinde herşeyi düşünüp korkar oldu vallahi 🙈🙈🙈
edanur2426 Melikekrtc1 öyle tabi endişe duyuyoruz mutlaka iyi olsun istiyoruz o en güvenli yerde şuan ama bizde 34 haftalık olduk yaklaştıkça endişe arttı