Happpm Gamzedngdn elhamdulillah iyiyiz canım bebegin gelişimide çok şükür ama bu yemeyi nasıl durdurcam bilmiyorum doktora gidince dicem😔 13 kilo aldım
Filizzz66 Happpm 25+3 deyim aynı bende böyle kilo aldım. Sürekli yemek yemek ve hareketsizlikten😅 ama olsun sağlıklıca doğum yapalım bu kilolar gider
dentem61 Happpm 22 haftaya kadar 54 tüm sonra 65 oldum şimdi kaçım bilmiyorum 🤷♀️ 36+4 olduk yarın ölçülürüm 🥺
Mavimsi45 Happpm 27 haftaligim bende 4 kilo aldim 🙄 bebislerimizi sag salim kucagimiza alalimda, kilo verilir ☺
Liva_meva Happpm öylede aman aman yemiyorum canım hatta dikkat bile ediyorum hamilelikleriM rahat geçiyor galiba ondan bide bünyeyle alakalı galiba
4498yldz Happpm valla herseyi yiyorum secmiyorum hic bisiy. 3 hafta once bebegim. 950 grmdi ole hani bogazmdan esirgeyen biri degilm. Ilk kizimdada 40 haftaya kdr 5 kilo almistim bunye meselesi galiba. Oda 3.500 dogdu
Filizzz66 Zlhb ben hiç kusmadım ama eşim şeker yada çikolata yememe izin vermiyordu sadece 2-3 güne tadına bakıyordum😂 abur cümbür pek yemiyorum ben bu kiloyu yemek yemekle aldım sen bide bunu düşün 😂😂😂
Eylulikraninannesi 27 hafta 3 günlüğüm bende 4 kilo aldım canım. Değişiyor ya hamilelikten hamileliğe bile tutmuyor🤷