mls123 Gamzenur60 ben daha 16 haftaligim ama cinsiyemiz kesinlesince vermeyi planliyorum canim bakalim bir aydada gelirse heralde 5 ayimin bitimnde elime ulasir 😊
Gamzenur60 mls123 daha erkenmis canım senin şimdiki aklım olsa cinsiyeti ögrendigin isme karar verdiğim an siparişi verirdim 😒 şimdiden sizede hayırlı olsun 😊
mls123 bilaloguzunannesi himm bu urunde guzel ve kaliteli gozukuyor iyi guzel gunlerde kullanirssiniz insallah 😊
bilaloguzunannesi mls123 evet cok güzel inşAllah 😊 sağlıkla vaktinde kucaklarımıza alalım inşAllah virüs de bir an önce bitsin
mls123 bilaloguzunannesi insallah artik ruyalarimda bile goruyorum pskolojik olarak belliki cöktum doktora gitmeye korkuyorum bir bucuk ay oldu gitmeyeli 😐
mhmtcnr mls123 Ben aldım 🙋🏻♀️ Sıvı bebek deterjanı ile elde ters çevirip çitilemeden yıkadım, ütüledim. Bir sorun yaşamadım.
NihalBurak Benim de bugün kargoya verildi 2 güne ulaşır büyük ihtimal ben çok beğenerek sipariş vermiştim inşallah biz de arkadaşlar gibi memnun kalırız 🥰
asyaa15 halime21 buda cok güzel biz ilk buna karar verdik sonra eşim bunu seçti 😊 güle güle kullansın inşallah
Prensannesii38 mls123 https://imgyukle.com/i/JF8sLo bende bu deseni verdım sıparıs hastane setı baskı olcakmıs bakalım gelıncede atarım 🙈
EbSa Bende oradan sipariş verdim 10 günü buldu gelmesi cok begendim daha yikamadim ama kaliteli 30 derecede kisa programda sivi deterjanla ters cevirip yikanirsa birsey olacagini zannetmiyorum🤗
mls123 Gamzenur60 ismine daha o yokken karar vermistik simdi kesinlessin yaptiricam allahin izniyle 😊
Burc91 Ben bu siteden yaptirdim 2;5 ay once aninda yikadim ters ceviirp hicbise olmadi , zaten icinde kagitla geliyor yikama talimati olan, elde yikama ayarinda 30 derecede yikarsaniz hicbise olmuyor 🤗