Glsm3553 Merhaba hanimlar , uyku dönencesini bebek icin faydali oldugunu dusunuyorum, alanlar varsa hangi marka aldi ve tecrubeli anneler de fikirlerini yazarsa sevinirim
Nihanus Glsm3553 tabi çok faydalı bebekler için neden olmasın hiç aklıma gelmemişti valla almak nedense 😅 4moms aldık onun üzerinde var kendinden ama yatağında yok bebekler ilk doğduklarında görüşleri minimum oluyor dikkat çekici özelliği ilk 3 ay yüksek olmalı bence sonrasındada değişkenlik gösteren bir şey olabilmeli ki işe gerçekten yarasın diye düşünüyorum sürekli aynı olacaksa bebeğe pek bir faydası olmaz müzikli olursa bebek o tınıya alışırsa o tınıyı duyduğunda uykuya koşullanabilir çok iyi hatırlatma yaptınız araştıralım hemen bu işi alalım 🤩
Mrvm005 Glsm3553 besigin yaninda vardi kraftin vlipso 2 modeli. Isigi var ninni soyluyor titresimi var bide donence ama eskiden donence taaa ben cocukken gozleri sasi yapar diyorlardi. Esim de vovuk bu oyuncaklarin afedersiniz ama poposuna mi bakacak ne bicim takmislar bunu diyor 😂😂
Blcns Glsm3553 gereksiz i buluyorum almayacağım. Genelde hamişler ilk çocukta heves edip alıyor, 2. Doğumum olacak arkadaşlar kanmayın bu güzelliklere😄
Beyzasahin Glsm3553 250tl n11 canim. Hatta sonradan bile kullanabiliyorusn dönenceden cikarip isiklandirmayi felan
Glsm3553 Nihanus evet bende muzikli olmali diye dusubdum cunku muzigin sesiyle bacaklarini kollarini hareket ettirir sizinde almayi dusundugunuzu yazarsaniz en azindan fikir olur ben chicco diye dusundum🙂
Saryamom Dünya çocuk sağlığı örgütü tarafından açıklandı dönenceler otizim destekliyormuş oyüzden sabit duran oyuncaklar daha dikkat çekici ve faydalı dönence tavsiye edilmiyor
Bng Saryamom ben de bu şekilde biliyorum ama herkes gelişimi için faydalı diye alıyor.acaba Bilgim yanlış mı diye sorguluyorum…
Glsm3553 Mrvm005 aynen cok dogru soylemis bence cunku yuzleri asagida olmasi lazim cok iyi arastirmak lazim bende tecrubesizim maalesef🙂
Nihanus Glsm3553 evet chicconun gördüm bende tek tip olmasa diye araştırıyorum sadece bu arada otizm olayınıda duymuştum artık dönenceler pek dönmüyor hatta dönence bile değil mobil olarak tanımlıyorlar ders kitaplarında da yurt dışında anneler kendileri bile yapıyor çocuklar büyüdükçe beraber bile yapıyorlar 🤩 birde yatağın yanına konanları gördüm projektör gibi ışıklar yansıtıyor farklı farklı müzikleride var
Mrvm005 Glsm3553 bende ilk kez anne olcam hep merak ediyordum acaba nasil bisey bu neler var diye besik gelir gelmez onu denedin hemen 😂😂😂 hayvanlari disinda isime yarayacagini dusunuyorum
merve90 sakın alma derim dünyanın parasını verdim fisherr price kelebekler rüyasından aldım yazık paraya çok gereksiz bide dönen şeyleri çok önermio uzmanlar heves edip aldıydım ama ölece duruo
Sevdiss_17 merve90 aynen katliyorum ben aldim guyya uyurken izlerlermis sana yeminle cocuk onu gorunce uykusu aciliyodu bitek is yaparken besige koyup actigim zaman karsisi da oyalanirdi
Glsm3553 Blcns merve90 Mrvm005 Sevdiss_17 Nihanus Yani ben bebek icin yararliysa alayim diye dusundum cunku muzikli falan bebek hareket ediyor faydali demislerdi ama tecrubeli anneler gerek yok demis bebek icin cokda onemli degil yani peki oyuncak olarak ne aldiniz veya daha erkenmi?