Beyzoli Kızlar bu virüs yüzünden hastaneye gitmeye hepimiz korkuyoruz diye düşünüyorum tek değilimdir bu konuda bende işten çıktım eşim çalışıyo sadece özel hastaneye gidiyodum napsam şaşırdım detaylı ultrason fiyatı 450 lira ne olacağımız belli değil hem böyle bi para vermek istemiyorum hem hastaneye gitmek istemiyorum bi tarafımda git görün diyo gerekli mi sizce gitmeli miyim bi akıl verin
Yeniannee1 Beyzoli eger imkanın varsa özele de gidebilirsin randevu alıp ama bence kesinlikle git derim 2 hafta önce bende gittim en azından aklimda kalmadı
littleon Beyzoli bende bugun gittim tedbirimi alıp aklımda kalcagına baktırmak istedim maddiyat için birşey diyemem bizim 250 tl idi cok gelmedi artık yaptırdık
Halime_ Beyzoli imkanın varsa gitmelisin bence bende çok tedirginim haftaya gitmem gerekiyor doktorumu aradım önlemini alıp gitmelisin dedi maske eldiven kolonya gibi yani randevu aldım ozel klinikten 400₺ ucreti hemen hemen aynı galiba heryerde Beyzoli
superrmomy Beyzoli detaylı ultrason hafife alınacak birsey değil mutlaka güvenilir temiz bir hastaneye gitmelisin ve gittiğin doktorda tecrübeli bi doktor olmalı. Bebeğinin gelişimine bakılacak Allah korusun eğer bir sorun varsa erken bilmek ve ona göre önlem almak gerekir. Ben radyoloji uzmanına yaptırmıştım doktorum kızmıştı en iyi perinatolaji bilir diye lütfen bebeğinizin sağlığı icin böyle önemli şeyleri ihmal etmeyin.
Makbus Kızlar peki detaylı için en uygun zaman ne zaman 22 en son Muş sanırım. 20,ye almıştım ben randevu ama nette 21, itibari ile kalp damar daha iyi gözükür diyor
littleon Makbus doktorum 20.haftada git periontlga dedi 2 hafta sonrada bana gel dedi ben o sekilde yaptım
Aylin_16 Makbus ben devlette yaptiricam canim daha dun 18 haftalik doldu gittigimde dedi usg biriminden randevu al uc hafta sonrasina yani 21 haftalik olucagim zamana ben gittim ama randevular dolu 5 hafta sonrasina verdi doktoruna sor yine dedi doktor dedi cocuk bi hafta ondeydi 25 haftalik olucak ozaman olur problem degil gelebilirsin dedi demekki 24 haftaya kadar bakilabiliyo
YelizDurmus Detaylı ultrason çok önemli benim doktorum mutlaka gitmem gerektiğini söylemişti ve önceden aldım randevumu 1 hafta önce gittim gerçekten içim bir rahatladı önlemini al ve git derim bebeğinin asıl boyunu kilosunu herşeyini görüyosun ve organlarının boyutuna kadar söylüyor perinatolog .
Yasmin-S2020 Merhaba canim bende senin gibi kararsizim cok yarina randevu aldim gidicem buyuk ihtimal medigold sultangazi 200 tl imis burda bi arkadas gitmis ondan duymustum o yuzden oraya gidicem ama benimde hic gidesim yok😳
Beyzoli superrmomy emin ol içimden asla ihmal etmek gelmiyo ztn sanki yaptırmazsam vicdan azabı çekicek gibiyim ücreti sadece kafamı çok bulandırdı 450 TL artı 130 lira muayene ücreti
Zlhb Beyzoli benim doktorum gerek görmedi detaylı ultrasyonu hatta ben yaptırmak istedim ısrarla çok defa sordum bebek sağlıklı boşuna para verme dedi🤷🏻♀️ Ama kuzenimde hamile onun doktoruda ısrarla ben çok önem veriyorum yaptır mutlaka dedi
Aygul01 Zlhb o nasıl doktormuş? Saglikli olduğunu nasıl biliyor? detaylı ultrason icin gerek yok dediğine emin misiniz belki dortlu tarama icin demis olabilir mi ?
Wonderanne Beyzoli bence çok gerekli evet çok pahalı ama bebeğin ve senin için varsa riskler ve izlenmesi gereken yolları öğreniyorsun
Beyzoli Wonderanne haklısın bende aynı fikirdeyim sadece 450tl +130 muayene ücreti kafamı çok karıştırdı zor zamandan geçiyoruz bide devlet hastanesine ztn gitmiyorum hem hastalık dolu hem pis
superrmomy Beyzoli fiyatlar bu şekilde canım daha uyguna bulursun ama ne kadar güzel bakarlar orası meçhul ben 300 tlye yaptırdım ama çok pişman oldum keske fazla verip daha güzel bir yere gitseydim
Wonderanne Beyzoli valla bacım ben gittim iyiki de gittim bebekte sıkıntı yok ama bende sıkıntı var erken fark edilmesi çok önemli onlem almak gerek