Gamzedngdn Minnosummm canım o kadar zor durumda isen ne olursa olsun doktora gitmelisin 🤲 Allah muhafaza evdeki malzemelerle kaş yapayım derken göz çıkartırsın
seda1anne Minnosummm lütfen sallansa da yapmayın mikrop kaparsınız , ev ortamı bunun için hiç müsait değil çekseniz bile çekim yerine koyabilecek steril birşeylerinizin olması lazım
Kuzeyimmm Minnosummm sormamın sebebi buydu aynı durumu yaşıyorum sallanıyor çeksem rahatlığın ama kanar kanı durduramam diye korkuyorum panik var
Gamzedngdn Minnosummm bende 20 lik diş ağrısı çekiyorum her yıl 5 senedir 🥴 şimdi yine ağrıyor karanfil çiğniyorum anlık olsa da hem mikrop kırıyormuş hemde biraz hafifletiyor 🤲
Canselugr Minnosummm cok kullanma derım ben kullandım bagımlılık yaptı bende doktora gıt eldıven maske tak cok hashas bıse bence dıs
Buseeeeee Olmaz canim sakin yapma bi doktora git baksınlar cok agrım varsa parol iç yafa tuzlu su karanfil kaynat gargara yap bende cok cekiyorum boyle rahatlıyorum
Buseeeeee Minnosummm 30 canim bu haftada diş yapmıyorlar malesef doktoruna sor izin kağıdı verirse yaptır enfeksiyon varsa cok tehlikeli
Canselugr Minnosummm ben açazı dısımın cektırdım 4 ayda mecbur doktora gıttıö tehlikeye atma canım Allah korusun ben cok kotuydum dısım agrıyodu beynımı uyusturuyodu hıc bısey yapmadım doktora gıttıö cektırdım ınsallah bıdaha agrımaz