Babyaltug Merhaba guzel hamişler 26+6 olduk bugun Allah’ın izni ile su kötü günler geçsin gitsin güzel günlerde kavuşalım yavrularımıza sağ kaburga agrım cok fazla oluyor böyle bir durumla karşılaştınız Mİ ne yapıyorsunuz çözüm olarak teşekkür ederim❤️
pyymamm Babyaltug kaburga ağrısına malesef çözüm yok bi zaman sonra hafifleterek gecicek ağrısı 🙂 esneme yaptığından ağrı oluyo
pyymamm Babyaltug benim sağ kaburgam alt kıyısı agrımıstı . Karın buyuyup kemikleri esnettiği içinmiş agrısı . Neredeyse iki hafta kadar sızladı
MerveSimsek_ Benim de o haftalarda başladı kaburga agrim sag taraf da simdk 31.haftaligim.yeni yeni geçiyor sanki.
MerveSimsek_ Babyaltug vallah emin olamiom ben 😫 baya bi cektim.agrisini sag arka kaburgamin içi baya ağrıyordu işte. Anca yeni yeni geciyor doktorum bebek buyudugu icin baski yapiyordur dedi. 3 -4 hafta sag tarafima hic yatamadim cok agriyordu ama bi kac gündür agri gidiyor gibi 5 dakika olsa bile sag tarafima yata biliyorum artik
Pirem 32 haftalıgım benimde geçmedi daha ayakta çok durduğum zaman oluyor ben öne doğru hafif eğilerek acımasını engelliyorum