Zynp0744 Göğüs ucuma dokunamıyorum kabarcıklar çıktı öyleki gece agrısına uyandım sütyeni çıkarttım ağrı arttı kasıklarda ara ara batma regl ime 3 gün var bunları yaşayıp gebe kalan varmı yada belirtimidir 🤷🏻♀️🤲
Serife3304 Zynp0744 benim de o dönemde göğsümde aşırı hassasiyet vardı canım hatta ben göğsümden anlamıştım o ay hamile kaldığımı çünkü benim göğüslerim normalde de regl olacağım zaman hassaslaşırdı ama o ay farklı bi hassasiyet vardı
bburcu Zynp0744 ben 🤷🏻♀️ Vücudumda bir tuhaflık olduğunu göğüslerimden farketmiştim. Adetimde olan durumdan daha farklıydı ☺️ Şuan 7.haftamdayım
Zynp0744 Gizemnaz_ ağlamak istemiyorum bugun bitti artık 2 gün daha geçsin istiyorum birde eşim yurtdışından geldiği için 1 aydır çıkmıyoruz dışarı mecbur kalmadıkça nufus patlaması yaşanacak bence bu ay herkes evde
Zynp0744 Aykal ama bu belirtileri yaşayıp test alıp pozitif çıkan yokmudur ilk çocugumda sadece kasık batması yaşamıştım adete 1 hafta kala belki bunda farklı olur diye düşündüm
Gizemnaz_ Zynp0744 cnm benim de 2 gun vardi goguslerim hala aciyor dun test yaptim negatifti gunum gecsin birdHa yapicam
maynur1 Zynp0744 canım benim de ağrıyor su kasık ağrısı da vardı adetime bir gün kala yaptım pozitif çıktı çok belirgin cikti
Aykal Zynp0744 yani olabilir canım seni umudunu kırmak istemem benim belirtiler o zmn başladı o yüzden diyorum
Zynp0744 Gizemnaz_ inşallah sonucumuz pozitif çıkar canım oğlum çok istiyor kardeşi olsun kuzenin kardeşi oldu hep onu söylüyor çok içerliyor 5 yaşında
Gizemnaz_ Zynp0744 insallah ona da saglikli bi kardes gelir canim.benim seninkiside pozitif olurda hamis haberini verirsin insallh🧡
Ozemmerdn maynur1 ya benim adetim 2 gün gecti test yapmadim ama şüpheleniyorum bugun karnim cok agryo ayni adet olmusum gibi ama ne leke var ne kan. Sizce neden oluyo bu sancı. Sizde de oldu mu
Zynp0744 Serife3304 inşallah bende boşuna umutlanmam canım bazen 2 günlük umut bile keyif veriyor o yüzden test almak istemiyorum
Zynp0744 nisan-23 rabbim hayırlısını versin inşallah bu zor günlerde daha çok farkediliyor çocuk akranını istiyor bir süre sonra biz yetmiyoruz çünkü onlara
Zynp0744 bburcu inşallah umutlandım şimdi çünkü kabarcıklar çıkmış etrafında büyük büyük sütyeni bile zor çıkarttım