tubikk044 Isparta meddem e giden yada yakın zamanda doğum yapan var mi aranızda ısparta en çok vaka olan iller arasında doğuma 2-3 hafta kaldı pazartesi kontrolüm var ama korkuyorum
zeynepdemirtaserol tubikk044 3 gün önce gittim. Doktorum İbrahim bey. Hastahanedeki çalışanlar oldukça mesafeliydi. Korkmanıza gerek yok hastahane aşırı durgundu. Büyük ihtimal koronalı hastalar şehir hastanesinde. 😥 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
hilal-ali32 Dün gittim. Doktorum Güneş Hanım. Korka korka hiçbir yere dokunmadan ama hastane çok dikkatli daha girişte başlıyor ateş ölçme vs işlemler. 36 gün sonra orda doğum yapacağım. Virüs hakkında bir bilgim yok Allah yardımcımız olsun
tubikk044 hilal-ali32 benimde pazartesi kontrolüm sezaryen için gün verecek dr ama ıspartada vaka çok fazla korkuyorum doğum odaları hakkında Bilgi aldın mo refakatçı fln nasıl oluyormuş
hilal-ali32 tubikk044 bende sezeryan için gün almaya gittim 7 mayısa verdi güneş hanım. Doğum odalarını gezebileceğimi söylemişlerdi virüsten önce. Dün gezmek istiyorum deyince doğum dışında maalesef artık sokmuyoruz siz istediklerinizi söyleyin biz not alalım dediler. Refakatçı 1 kişi. 7 ile 8 arası kronik hasta ve 65 yaş üstü olmayan 1 ziyaretçi alıyorlarmış. Sizin doktorunuz kim? Kaç haftalıksınız
tubikk044 zeynepdemirtaserol benim dr İbrahim bey pazartesi ayrıntıları öğreneceğim inşlh ona göre doğuma karar vereceğim belki Burdur da yaparım doğumu
zeynepdemirtaserol tubikk044 içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın ama İbrahim bey çok bilgili takibinizi de o yaptıysa doktorunuzu değiştirmeyin derim🙏🏻
hilal-ali32 tubikk044 İbrahim bey gerçekten müthiş bir doktor vazgeçmenizi tavsiye etmem benim eşim izin verse bende ona giderdim. Ama güneş hanımdan da memnunum İbrahim beyi aratmıyor
tubikk044 zeynepdemirtaserol Evt o yaptı takibimi şimdiye kadar bende memnunun doktorumdan bakalım pazartesi karar vereceğiz
tubikk044 hilal-ali32 dr memnunum ondan yana bi sıkıntım yok ama 🦠 Olayları tedirgin ediyor pazartesi duruma göre karar vereceğiz