Evet bende herkes gibi hikaye yazmayı bekleyenlerdendim şükür yazıyorum.
26 nisan günü kontrole çağırmıştı doktorum direk nst ye git sonucunu bana getir dedi ben nst deyken sancım çıktı sonra doktor yanıma geldi hadi gel bi muayene edelim dedi o vakte kadar hiç alttan muayene olmamıştım ,
hiç açılman yok ve kemiğin çok asagı konumlu dedi bu şekilde normal doğum zor olur dedi. Üstünü giy odaya gel konuşalım dedi. İndim işte bilgisayardan ne demek istediğini resimli şekilde gösterdi anlattı işte kemik söyle böyle diye . İstersen bekleyelim ama normal sancısı çekip sonra sezeryana dönmeni istemem dedi. Bende hiç oluru yoksa beklemenin bir mantığı yok dedim zaten ortam kötü bir an önce yapıp çıkmak istiyordum . Tamam dedik anlaştık öğleden sonra alıcam seni doğuma dedi . Bende eve gittim bi duş aldım eşyalarımızda alıp hastaneye gittim . Yatışım yapıldı . Hemşireler geldi damar yolu açtı sonda takılacak dedi.
İlk gelen hemşire yapamadı o kadar canım yandı ki anlatamam. Birazdan bidaha denicez dedi gitti. Sonra başka hemşire geldi hemen taktı hiç acımadı saniye sürmedi yani. ilk hemşire acemiydi sanırım .
Sonra ameliyathane ye indik doktorum geldi video çekmesini rica ettim tamam dedi çektiriyorum dedi . Sakin ol heyecan yapma dua et dedi sonra zaten narkozu yedim bayıldım.
Çıktığımda getirdiler yavrumu emzirmem için nasıl ağladım anlatamam çok güzel bir duygu.
Paşam 3.730 53 cm doğdu 💙
ondan sonrasında biraz oturup kalkarken ağrılarım oldu oda normal yani. Sonra kanamam var mı diye Geldi iki doktor nöbetçi doktorlar . Orda canım baya bi yandı ne yalan söyliyim biraz kanamam varmış çünkü temizlediler sonra bi rahatladım baya bi pıhtı çıkardılar .
Hemşire gelip gidip soruyordu gaz çıkardın mı diye Gazı çıkardım sonra hastaneden kendi istediğimle erken ayrılmak istedim çünkü virüs hastası geldi iki tane hatta bizim kata geldi bizi hemen başka kata aldılar tamamen boşalttılar o katı . Odayı falanda süslemiştik doğuma gitmeden önce. Bidaha hepsini söktüler dezenfekte ettiler başka odaya geçtik. Bende korktum fazla kalmak istemedim ertesi gün çıktık hastaneden oğlumla sağ salim.
Eve geldik bende şiddetli bir bel ağrısı başladı sanırım fıtık vardı ondan dolayı çok ağrım oldu yürüyemedim hastaneye gitmek için ambulans çağırdık götürmediler hastaneye . Gidersek 15 gün karantina da kalırsın dediler . İğne yapıp gittiler.
Yani yaramla alakalı sadece ilk iki üç gün oturup kalkarken sıkıntı yasadım onun dışında sezeryan korkulacak birşey değil . Ben belimden çok sıkıntı yaşadım fıtıktan dolayı.
hastaneye o kadar yedek kıyafet götürdüm hiç birini giyemedi yavrum . Ne hayallerim vardı fotoğrafçı gelecekti cekim yapacaktık tulum bile yaptırmıştım ama nasip olmadı. Virüse denk geldik.
Göğüslerim aşırı derecede yara oldu Doğumdan en az bir ay önce göğüs ucu kremi kullanın inşallah faydasını görürsünüz. Ben kullanmadım pişman oldum .
kendim için depend almıştım sanırım küçük bedenini almışım olmadı . Allahtan yanıma lohusa pedi almıştım onu kullandım ve aşırı rahat ettim . Diğer türlü külot gibi olsa sürekli pijamayı çıkartmak zorunda kalacaktım.
İki tane pijama takımı aldım onları kullanıyorum aşırı rahat yani iyi ki almıştım.
Eve geldim duş aldım çok şükür sütümde geldi emziriyorum bebeğim de çok iyi .
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı doğumlar .
Bende çok normal istedim ama nasip değilmiş önemli olan yavrumu sağ Salim aldım kucağıma. 6 günlük oldu oğlusum. Öyle güzel ki allahım özene özene yaratmış arada gülüyor canım gidiyo 😍❤️ Benim hikayemde böyle . 💙