Setenay şimdi şöyle ben koru hastanesine gidiyorum,ama fiyatlar açıkcası pek uygun değil. biraz bütçeyi zorlayan cinsten. fakat bildiğim devlet hastanelerinin çoğu doğal doğumu destekliyor, ama aradığınız ilgiyi malesef bulamıyosunuz.
Gebelik haftanız küçüktür umarım, çünkü bence en iyi seçenek eğitim araştırma hastaneleri, ama poliklinik değil de öğretim üyelerine gitmeniz gerekir muayeneler için, onunda fiyatları her doktor için değişiyor sanırım 80 lira olanıda var 150 lira olanıda var. Ama doğum zamanı yine özel hastane gibi tek kişilik odada kalabiliyorsunuz daha fazla ilgi görüyorsunuz, cebeci tıp fakültesine çok gittim, kadın doğuma gitmedim ama çok ilgili çok bilgili doktorları var, kadın doğuma gidenler çoğunlukla memnun araştırdığım kadarıyla, benim haftam büyüktü kabul etmediler malesef.
Özel hastanede uygun seçenekler Etimed hastanesi, Lokman hekim hastanesi, Bilgi hastanesi ve Lösantenin fiyatları diğerlerine göre daha uygun. Doktorlarını bilemiyorum ama Etimed hastanesinde bir doktordan çok memnun olan var, banu hanım diye kalmış adı aklımda ama yanılıyor olabilirim bir araştırın.
Doğal doğumu destekleyen doktorlar şu an biraz azaldığı için fiyatlarınıda en tepeye çekmişler malesef, bütçemizi aşabiliriz derseniz çok iyi doktor seçenekleri var ama 7bin liradan aşağı değil.