arslanmerve57 Merhaba anneler spekulum vajinal muayene olan var mı aranızda ? Sonrasında kanamanız oldu mu ?
Tgb2310 arslanmerve57 bnm de 24. Haftada bi leke gb bişe olmştu spekulum la baktı sonrasında kanama olmadı
Zhrnz arslanmerve57 benim ilk.iki.gebeligimde.olmamisti ama.muayne sonrasi kanama olmasi normalmis burda 40 hafta dolmadan.yapmiyolar dogumu tetikler diye buyuk ihtimal.sizinde muayne sonrasi zorlanma olup.dogumu tetiklemistir🤗
Sumru arslanmerve57 bebeğin kalp atışını görmek için spekulum ile alttan muayene etti doktor birde mantar olmuştum onun için birşey sokmuştu hiç bir ağrım kanamam falan olmadı şükürler olsun alttan muayenenin bir zararı yokmuş duyduğum kadarı ile
Deleted5544 ben kanamam var sanıp gitmiştim aslında kaşıdığım icin derim kanamıs. spekulumla ardından da alttan muayene aletiyle baktı ama kanamam olmadı.
arslanmerve57 Tgb2310 anladım canım muayene sonrası kanamam oldu eve geldiğimde. Şu an da hala var geçmezse yarın gidicem doktora aradım da doktorum hastaneden çıkmıştı ulaşamadım 🙄 Normal mi acaba diye sormak istedim
arslanmerve57 Deleted5544 anladım erken haftalarda olmuş 🙄 ben 37+2 haftalığım da doğum belirtisi mi acaba diye merak ettim hastaneden gelince oldu doktoruma da ulaşamadım çıkmış hastaneden
arslanmerve57 Zhrnz evet canım bakalım yarın doktorumla konuşcam zaten haftaya doğumu yaparız diyordu doktorum 1 cm açılmam var