OzlemNaz taze anne olaraktan bi kaç tecrübemden söyleyim sleepy bez kaçırıyor ve diğer bezlere göre daha küçük bence direk primadan başla sleepy yenidoğan ıslak mendillerden çok memnunum dokusu kalın olduğu için kakası eline filan geçmiyo çok güzel fazla eşya zıbın alma diyenleri dinleme en az 2 ay kullanılıyo yenidoğan az alırsan sürekli elde yıkaman gerekir oda çok sıkıntı tulum al bence çok rahatlıkmış bide bu eldiveni kendinden olan bebek takımları var onlar çok kullanışlı normal ayrı eldivenleri tutmadı hiç elinde benmki alt açma bezide çok kurtarıcı baby me kullanıyorum ben 60×60 olan iyi emzirme atleti sütyeni lazım ben öyle süslü beyaz gecelik almamıştım siyah önü düğmeli olan pijamalardan aldım çok rahat ettim çünkü sezeryan sonrası kanamada acaba yatağa geçti mi geceliğe geçti mi korkusu olmadı yoğun kanama oluyo depend kurtarıcı ben 20 güne kadar kullandım nerdeyse Pişik kremi ben desitin kullanıyorum günlük olarak oda iyi bepanthol bana çok yağlı bi krem gbi geldi hiç faydasını görmedim Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun olursa yardımcı olurum ☺️