Sueda29 Kızlarrrr bebek bakım seti ne alsam .tırnak bakımı ve şampuan felan vs setler var.hangi markalar iyi.yoksa gereksizmi.ayrı ayrı almak mı uygun fiyatlı yoksa
Ebru-isil Sueda29 ben tırnak bakım ve tarak setini ayrı ayrı aldım daha ekonomik oldu. E bebekten almıştım
Anrebasum Sueda29 chicco nun tirnak setini aldi ablamlar. Bubchen in bakim setini; hipp in sampuan ve vucut köpüğü (tek ürün bu) sebamed in kalip sabununu aldim indirim zamanlarinda. Bu bakim ürünlerinin yaninda deterjan vs kalanları baby me den aldim. Islak pamuk baby me ile hipp marka aldim. Hepsi tavsiye üzerine. Tarak seti daha almadim onda bende kararsizim
meliccccc Sueda29 mustela set suanda trendyol ve n11 de indirimde canm bakmani tavsiye ederim dogal icerikli zaten herkes mustela oneriyo
Hazalperi Sueda29 Eyüp Sabri Tuncer bebek bakım seti yapmış benim çok hoşuma gitti kullanmadım ama bende bebeğime almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan çok
sonsuzask Sueda29 mustela bebek bakım setini aldım cnm,şampuanı da var içinde,ayrıca sudocrem aldım pişik kremi,birde e bebek erkek bebek şampuanı almıştım, tırnak makası vs hepsini e bebekten aldım,
pyymamm Sueda29 sampuan mustela, pişik kremi sudocrem, losyon chicco . Setler cok pahalı ve hepsi iyi olmuyo bazlarının sampuanı iyi bazılarının kremi vs