Merhaba arkadaşlar fazla uzatmamaya çalışacam ben vajinusmus hastasıyım zar zor alttan muayene yaptırdım iki kere ilkinde 2 cm di ertesi günü sancım suyum ve kanlı nişanım geldi normal Doğum yapacam dedim korkumu yenecem dedim evde sancımı çektim baya bi kendimi hazırladım normale neyse sancılar 3 dk bir gelmeye başlayınca hastaneye gittik yine zorlada olsa korka korka baktırdım alttan 8 cm açılma dedi doktor ben tutuştum ben ıkınamazdım bebeği haznede boğmaktan korktum eşime dedim yapamicam hem Doğum hem dikiş benim için imkansızdı çünkü sürekli bacaklarımı kapatıyordum istemsiz neyse eşime dedim neolur ben yapamicam beni özele götür sezeryan yapalım oda lütfen dene yapabilirsin dedi dedim yapamam ağlama krizine girdim hemşireler uyardı dedi Bebek tehlikede ya doğuma alalım yada özele götürün tam açılmayla özele geçtik işte tabi o sırada kaynanam dırdır yapıyor neyse gittik ameliyata aldılar hemen doktoru aradılar o arada belden iğne vurdular hazırladılar doktor geldi işte sesler duyuyorum Bebek hazneye düşmüş başı görünüyor diye sonra uyuturdular uyandığımda hemen bebeğimi sordum yaşıyormu diye . Yaşıyor odada seni bekliyor dediler . Odaya çıktım inanılmaz ağrım vardı kum torbası daha kötüydü tabi ilk yürüyüş zordu ama sonra yürüyebildim şimdi 20 günlük olduk kızımla işte Doğum hikayem bu . Arkadaşlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallaj