Umrann_ Kızlar 20+5 günlük hamileyim. Sadece 1 kilo aldım. Normalde de kilo alamayan biriyim Ne kadar çok yesem de kilo alamıyorum. Kilo alamamam bebege yansır mi bi zararı olur mu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ilkbahar Umrann_ ben 20.haftaya kadar en çok 4 kilo almıştım ama bebek iriydi iki hafta önden gidiyodu… 😶 Ne kadar etkili olur kilo alıp almamak bilmiyorum 😐
58_edaygmr_58 Umrann_ olmaz canım bebeğin kilosu suyu iyiyse korkma Benim 7 ayım bitti ve sadece 7 kilo adım bazıları 7.ayında 13 14 kilo alıyor muş Bende korkmuştum ama doktorum ilk dediğim gibi dedi
seda1anne Umrann_ ilk 20 haftayı hiç kilo almadan tamamlamak lazımmış zaten , bu haftadan sonra da azar azar alabilirmişdin benim doktorum öyle söylüyor hastalarına
Bihem Umrann_ Korkacak bişey yok ki😄 zaten sizin değil bebeğinizin kilo alıp gelişmesi lazım, bende 6-7 ayda almaya başladım, şuan 37 yim sadece 5 kilo aldım ☺️
Umrann_ Goren herkes sen nasıl hamilesin hiç kilo almadın karnın çok çıkmadı cocukta sıkıntı olmasın falan fistan diye sürekli bakacak moralimi bozuyorlar. Yemeyen birisi değilim yediğim halde zayıflıyoruk kilo veriyorum 🤦🏼♀️
Ltbumt Umrann_ doktor ölçümlerde iyi demişse önemli değil takma kafana ayrıca sen yemene yüne de dikkat et sütünü cevizini yumurtanı eksik etme
ozlem_sngl Umrann_ yok tam tersi senin kilo alman bebeğine yaramiyo şimdi herkes 10 20nkilo aliyo 3 kilo dogruyo seninde dogurcan o bunyen kilo yapmiyo ne güzel