tugbats Merhaba kızlar, Ayrıntılı ultrasonum kaçıncı haftada yaptırmak daha iyi yaptıracağım yer 24 haftaya kadar yapıyor Bilgisi olan var mı
Yldrmbytkn tugbats ben 22 de yaptırdım bebeğimin yüzü falan herşeyi çok net görünüyordu😊 erken yapılınca çok net olmazmış çok oturmamış oluyormuş yüzü diye duymuştum.
Kvlkgzmerhn Valla yarin yine gidecem 3 kredir yuzunu gostermiyor doktor da inat etti bosuna mi para verdin bakacam diye 😂😂 25+4 olduk
Yldrmbytkn tugbats eğer fırsatınız varsa bir an önce gidin ortalık daha da karışmadan. Sokağa çıkma yasağı falan gelirse sıkıntı olabilir 1 haftadan bisey olmaz gösterir kendini net olarak önleminizi alip gidin yaptırın beklemeden.
Yeni_anne_ tugbats Haha😂 Aynen katiliyorum. Benim ki adam yiyordu Allah’ım yine hatırladım bak öyle suratsizdi ki korktum bir şey sorayim😤
Isgnzhr 24 haftalikken yaptirdim hemen hemen her yeri belliydi tabi daha gec yapilirsa daha belirgin oluyor bebegin herseyi ama gelisimini takip etmek acisindan cok gec kalinmamasi gerek 23 ve 24. haftalar ideal