Aysays gzde_cinar sevgili gözde yasadıgın stresi kac aydır yasayan bi anne olarak,yazın beni cok duygulandırdı.bebeğin ve sana saglıklı uzun ömürler darısı bu stresi yasayan tüm annlere sevgiler!
Yatayasu Selmapiskin cnm ya rahat ol kendine ızdırap yaratma dua et bol bol allah büyüktür ….yurtdışına gönderilen bir kan tahlili yapılıyor maliyeti biraz yüksek ama değer bence sonuç %99.9 oranında doğru çıkıyor Muş bunu bir düşün derim
Selmapiskin Yatayasu evet doktorum önerdi canım. dua ediyorum gerisi tevekkül şuanlık içimde kötü bir his yok anne olarak hissediyorum bunu rabbim da bana güzel günler nasip eder inşallah.
Zlhaa gzde_cinar canım kavuşmuşsunuz bebeğinizle Allah analı babalı büyütsün sana bağışlasın iniş 🙏🏻Okuduğumda duygulandım çünkü iki önce aynıları benim başıma geldi Down sendromlu olabilir denildi ve kist var denildi dünyam yıkıldı ama bana umut oldun 😢
Ghb34 Bana da aynısını söyledi doktor kafasında 2 tane koroit pleksus kisti görüldü ama başka hiç bir sağlık problemi yok ama tek sorun elimde hiç bir tarama testi yok yaptırmamıştım benimde günlerim çok stresli geçti ve hala korkuyorum
Ghb34 Happy_bebegim14 korkmayın benim abimin eşinede bebeğin bacak boyu uzun dediler ama hiç birşey yok dogdu ve şuan beş aylık çok sağlıklı maşAllah
hapnoo Bgmnfrtiti evet doktorun dediği gibi kaybolmuştu 3hafta sonra peritonoloji den randevu alip gittim bu sık rastlanıyor ve %90 kayboluyor ilerleyen haftalarda dedi
handeliz Zuhali2906 petinatologum bu kisti hic onemsemedi bosa caniniizi skmayin benim.bebegimde bu kistin yannda bobrek genislemeside vardi fetal dna yaptrdm sonucumuz temiz geldi bende cok uzulmustum bosa skmayin caninizi