Deletedmom127 Kızlar plasenta previa var benim bebeğin eşi önde yani. Şuan vajina ön tarafına doğru baskı hissediyorum ağrı var böyle sanki ön taraftaki kemik kırılcak gibi ağrıyo. Nedir sizce bunun sebebi?
Deletedmom127 Guls anladım canım. Benim bir kaç gün önce nişanım gelmişti. Açılma yok şükür. Ama aceba doğum olcak mı niye bu kadar ağrı var aceba
Guls Deletedmom127 açılma yoksa korkma çünkü bana öyle dediler çünkü ağrı açılma ağrısı gibi yaklaşık 1 aydır da devam ediyor hayta fazlasıda olabilir
Deletedmom127 Mervemm aceba neden böyle ya artık panik atağı üst seviyede benim 😃 çocuğum çıkcak diye korkuyorum
Mervemm Deletedmom127 normal canjm bu arkadaşa da dedim normal diye yengem yuruyemiyordu artik baskidan bebek basi baski yapıyormuş.
Mervemm Deletedmom127 aynen canim benim bazen oyle bir vuruyor ki cok açıyor. Ama genelde kaburgalarima çalışıyor benim kizim onlari kırma çabasında 🤭🤭🤭
Deletedmom127 Mervemm ay yok genişletmesin yaaaa hiç istemem 😃 Ya korse işini napcaz aceba hangi model alcaz giycez kaç beden olcak
Mervemm Deletedmom127 evet ya bu konuda nasil bi fikre sahipsin canim yumuna diyorlar ben onu almayı düşünüyorm da korsede beni cok bunaltır 😂
Deletedmom127 Mervemm 😱bu yamuna korseler 200 lira internette tövbe ya Rabbim çok pahalı Ayrıca merak ettiğim bişey var o da bu vajina aceba genişleme oldu mu daraltmak gerekir mi..
Mervemm Deletedmom127 yok ya bence kendj daralıyor zaten normal doğumdan sonra dikis atıyorlar ya. Sezeryandan da birsey olmaz yani
Deletedmom127 Mervemm inşallah canım…🙁 eskisi gibi olur (af edersin genişlerse sanırım kötü olur).. Belkide genişledi ve ben farkında değilim
Mervemm Deletedmom127 canim ben ilk normal doğum yaptim 23 haftalik ozaman 5 cm genislikte doğum yapmıştım bebek küçüktü diye. Toparlandi yani hic genisleme olmadi