Syma95 Kızlar ben bu hastaneye gidiyorum kontorllere hep ve burda doğum yapicam nasipse. Bu hastanenin son durumu nedir bilen var mı virüsle ilgili yada bu virüs zamanında burda doğum yapan var mı ?
naz-35 Canımm benim bi yakınım gidiyo o hastaneye doktor çok mecbur kalmadıkça gelme demiş bende oraya gitmeyi düşünüyodum ama gidemedim vüristen dolayı devlet hastanesi olduğu için vakalar orda tedavi görüyormuş çok mecbur kalmadıkca gelmeyin dedi doktor
Syma95 naz-35 ben geçen hafta gittim oraya kontrole şuan 36.haftamdayim artık acil bişey olmazsa doğuma giderim zaten . Doktor acil bişey olursa acilden giriş yapabilirsin dedi. Ozellerde de var artık vakalar canim
SebnemV Syma95 Merhaba doktorunuz kim memnun musunuz? Ben 12 haftalığım…ne Dr um belli ne de özelmi devletmi belli değil? Sırf içinde bulunduğumuz pandemi nedeni ile? İkili teste gideceğim…özellerde artık vaka alıyor? Ne yapacağım tavsiyeniz var mı?
Syma95 SebnemV benim doktorum Nuray alır yakında doğum yapicam zaten. Geçen kontrole gittim tavsiye ederim kimseyi almıyorlar hastaneye sadece hastayı alıyorlar esimi almadılar hastane dışında kaldı . Girerken ateş kontrolü yapiliyor. Ve zaten bomboş hastane dikkat ediliyor herşeye.