Greyy90 Miray5 sabah aç karnına kuru kayısı ye bir bardak ılık su ile güne başla kantaron yağı sür makat bölgene yumuşatır ola ki ıkınırsın falan istemsizce en azından yırtılma yada basur problemine sebep olmaz. Çünkü içtiğimiz ilaçlar falan kabızlık yapıyor maalesef bol lifli gıdalar tüketcez mecbur
Tstnptt Miray5 sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum cnm ben bide akşam yemeklerine çorba içmeye çalışıyorum bende de var kabızlık
Wonderanne Miray5 vitamin kullanıyorsan o yapıyor bende 20 ye 21e kadar öyleydim 21fen sonra ishalim ve su an 23+3üz umarım sorun yoktur
halemehmet Buse3412 benimde kabızlık sorunum var birkaç gündür. Bende Demir ilacı kullanıyorum. Artık kasıklarımda çok ağrı olunca zorladım ıkındım biraz. 15+3 gebeyim. Bi sorun olur mu ya 😟 cevabını okuyunca sormak istedim 😓
Buse3412 Greyy90 ya ben sağıma soluma dönünce bacaklarıma cok kötü bişey saplanıyor sanki yırtılcakmıç gibi 🤨
Greyy90 Buse3412 benim bacağıma değil de dönerken rahim tarafında ağrı oluyor oda olurmuş zaten o yüzden dönmelerim eziyetli geçiyor 😒
Gulozorlu Miray5 Canım 36. Haftalık gebeyim bende yaşıyorum komposto çok iyi geliyor tavsiye ederim kayısı, dut, meyve karıştır yap çok iyi geliyor.
Miray5 Hepinize teşekkür ederim şimdi kaysı yedim biraz inşallah rahatlattır Fero Sanol Diye demir hapı ve folik Asst kullanıyorum o karnımda çok kötü bir ağrı Yapıyor ve aşırı şekilde gaz sorunum oluyor o ilacı içince o yapıyor olabilir bu kabızlığıda
mrv39 Miray5 osmolak diye bir surup var 30 lira sanirim doktora arayip sormuştum ben de epey kötüydüm kayısı falan ise yaramıyordu onu al günde bir ölçek iç dedi kabizligim gecince biraktim tekrarlayinca yine iciyorum. recetesiz satiliyor doktoruna arayip sor istersen
Btyas34 Miray5 bende patlamak üzereydim kuru dut, kayısı, üzüm kaynattım sıfır şeker onun üzerine çok şükür çıkabildim. Ben bilmeden ıkındım adım attığımda kasıklarım ağrıyordu o yüzden aman ıkınma
Miray5 halemehmet bende yaşadm geçen Kasıklarında ağrı olması normal ben de şu an yaşıyorum iş anla bir sorunla karşılaşmayız Hep diken üstündeyim😒