Aysenur94 Hastane odasında çekim için sabahlıklı bir takım arıyorum ama böyle çok dantelli değil, sade ve şık duran bi takım önerebilir misiniz? Sadece sabahlık da olur. Böyle aldıklarınız varsa bakmak isterim ☺️
ozgeya Aysenur94 Dagi’nin yan markası Eros marka almıştım.Çok da memnun kaldım.Sadece kenar kısımlarında güpür vardı.çok sadeydi.
[silindi] Aysenur94 Suwene bakabilirsiniz gerçi şuan varmı bilmiyorum ben indirimdeyken bi kac ay once almistim çok guzel bi sabahlik sadece arka kisminda dantelli cicek vardi az sekilde durusu cok guzel elbiseside var ayri ayri satiliyor
Aysenur94 [silindi] Baktım Dagi’ye ama hem indirim yok, beğendiklerimin de bedenleri yok napcam bilemedim
Bahar1011 Kızlar balla şu aralar dogum yapacaksanız eger oda süslemesi ve cekimler iptal diye biliyorum ziyaretcı bile almıyorlar sadece 2 tane refakatçi kalabiliyor
Aysenur94 Bahar1011 doğumum mayısın sonu gibi görünüyo inşallah. Sadece 1 kişi mi kalabiliyo yanınızda? Öyle odayı süslemeyi düşünmüyorum sadece fotoğrafçı önlemlerini alıp giremez mi içeri acaba
Bahar1011 Aysenur94 3 gün önce Bi arkadaşım dogum yaptı foto cekimi bile yaptıramamış ama her hastane bir degildi belki siz gene Bi konusun doktorunuzla