Smskr0000 Telatabih kuzum herkesin aynı gün olmaz bazen adet günü bile yumurtlama olabilir ve her ay yumurtlama süresi değişir benim adetten sonra 20.gun yumurtlama yakalamıştım düşün ☺️ Daha çok erken sen teste devam et
150_gelartik Smskr0000 canım dünü değerlendirdim bugün de test yaptım silik idi. Test yapmayı bırakmalı miyim canım
Nesityyy Kızlar merhaba.. İyi akşamlar 4 Nisanda ovulasyonum vardi ve ondan sonra 3 günü değerlendirdim hep bugün dedim bitane daha test yapım bakım https://photos.app.goo.gl/FghjA4z9taui3YRj7 böyle çıktı.. Kafam iyice karıştı.. Çizgisi silik olması gerekmio mu biraz..? 🌺
melekanesi Gizemnaz_ canım adetim düzensiz maalesef. Ama döngüm 30 gün olduğunu için 29 Nisanda olmam gerekiyor.
Gizemnaz_ melekanesi benmde duzensiz ve yakiniz.3 mayis da benim ben ovulasyon yapmadim sadece akintim var ordan hizsediyorm
melekanesi Gizemnaz_ gün aşırı değerlendiriyoruz canım. Testlerim de 10. gün ve 17. günü anlayamadım. Akıntın devam ediyor mu canım? Cl IgE kullamaya devam ediyor musun?