Smskr0000 [silindi] canım o çok doğru olmuyor ovulasyon testleri var yumurtlama olan günleri gösteriyor hamilelik testigibi yapılışı onun ile bakıyoruz
Smskr0000 Mube_iz kuzucum yumurtlama olmak üzere 🌸 bence bugunu değerlendir ve yarın test yap bana at olurmu bakalım daha koyumu diye
Mube_iz Smskr0000 Canım 14. Günüm bu şekilde henüz olmadı yumurtlamam. Döngüm 33 34 gün sürüyor bi kaç gün daha var sanırım yumurtlamaya
minikos @Smskr0000 yaa birşy sorabilir miyim :( ben ovu testleri hep 19:30 19:40 aralığında yaptım şimdi bir video izledim de orda akşam saatinde yapacaklar 20:00 ile 22:00 arasında yapsın diyordu sizce sorun olur mu 😥
Smskr0000 minikos canım saat çok önemli değil ama hergün aynı saatlerde yapmak ve testi yapmadan birkaç saat önce sıvı alımını bırakmak önemli ben çalıştıgım için öğlen hep 4 de yaptım canım 2 den sonra hiç sıvı almamıştım
minikos Smskr0000 ayy içim rahatladı ❤️ Sıvı alımını bırakıyorum aynen hatta pazartesi perşembe oruçlu oluyorum ondan zaten sıvısız oluyorum hep aynı saat aralığında yapmaya özen gösteriyorum yumurtlamayı geçte olsa görürürm inşaAllah ❤️
Smskr0000 Meerryy evet canımmm bugunu değerlendir bence ama testi yapmaya devam et silikleşene kadar 🥰
Zdgnsym93 Smskr0000 https://imgyukle.com/i/QDZCHR cnm bugünkü ovulasyonum. 9 nisanda adet tarihimdi. Hâlâ olmadım. Adet belirtilerim var aynı zamanda akintim var ve bir de geven gün göğüslerimde aci hissettim belimde degisik bir ağrı sancı oldu. Yanı hamile miyim değil miyim bilemiyorum fakat adeti gecikenlerde tekrar yumurtlama olur mu onu öğrenmek istiyorum açıkçası. Başına gelen var mı 🤔🙂
Zdgnsym93 Smskr0000 pztesi ye kadar adet olmazsam kan vericem cnm bi tane testim kaldı gebelik testi yani onu denerim yarın veya pazar günü 😊
Meerryy Gizemnaz_ balım inşallah ya ben ilk defa ovülasyon yapıyorum inşallah sağlıkla tutar ve isteyen herkese nasip eder rabbim inşallah 🥰